Insecticid Detmol Cap

Disponibilitate: Stoc terminat

272,93 RON
Pretul contine TVA
Suspensie in microcapsule capsule pentru combaterea gândacilor şi a diferitelor tipuri de coleoptere. Dilutia recomandata 1%, substanta activa: cifenotrin microcapsulat 100 g/l

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Detmol Cap

SUBSTANŢE ACTIVE
Cifenotrin, microcapsulat (100 g/l).

EFECT
Detmol-cap acţionează prin contactul cu stratul stropit şi prin ingestie, prin asimilarea microcapsulelor la curăţenie. Efect pe termen lung, de 3-4 luni, pe toate suprafeţele.În comparaţie cu celelalte suspensii capsulate, Detmol-cap are un efect relativ rapid.

CANTITATE
1% diluat cu apă, respectiv 2% la prima combatere a unei contaminării puternice cu gândaci (50, respectiv 100 ml concentrat/5 l apă).15-100 ml soluţie de stropit/m2 în funcţie de caracterul suprafeţelor.

PARTICULARITĂŢI
Acţiune prin contact.Nu produce vapori de substanţă activă.Acţiune pe termen lung pe suprafeţe netede şi poroase.Pentru efect mai rapid şi efect de alungare se adaugă Detmol-plus (0,5-1%).Destinat şi zonelor sensibile.

AMBALAJ
Bidon de plastic pentru dozare, a 500 ml, canistră de plastic de 5 l.
Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 206 BIO/18.06.10 din 18.12.2006.


Produs de Frowein, Germania

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) N/A
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Frowein
Tipuri Aplicare Pulverizare
Substanta Activa Insecticide Cifenotrin
Concentratie Substanta Activa 100 gr./Litru
Concentratie de utilizare 1-2%
Combate activitatea Gandacilor
Tip stare Lichid 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.