Defenders STV 651, repelent granule cartite

Disponibilitate: Stoc terminat

61,29 RON
Pretul contine TVA
Defenders mole repellent - este un repelent granule pentru cartite

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Acest repelent impotriva cartitelor are in compozitia lui granule biodegradabile si  ulei de ricin. Este folosit in zonele afectate local sau preventiv pentru protectia plantelor din gradina sau altor zone sensibile. Fiind biodegradabil, acest repelent nu dauneaza mediului si nu este toxic pentru culturi. Aceste granule patrund in sol si  in galeriile cartitelor, descurajand cartita sa mai circule in acea zona. 1 Kg este folosit pentru tratarea a 100 mp.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 1.0000
Producator STV International
Combate activitatea Cartitelor 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.