Costum Anti Viespi

Disponibilitate: Stoc terminat

1.798,09 RON
Pretul contine TVA
Salopetă din bumbac cu exteriorul din cauciuc natural, dotată cu fermoar pentru acces şi mască cu plasă din plastic pentru a permite vederea.
Dotată cu prindere elastică reglabilă la baza pantalonilor, mănuşi din material

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Echipament de protectie impotrva viespilor

Salopetă întreagă, dintr-o singură bucată, din bumbac, acoperită la exterior cu cauciuc natural de culoare galbenă, numit BUTAGUR, dotată fermoar pentru acces, si vizor de sită din plastic armat.
Vizorul este mentinut la distanta de ochi datorită unui sistem de suport reglabil. Salopeta este dotată cu prindere elastică reglabilă la baza pantalonilor iar mănusile sunt din neopren.
Mărimi disponibile: M-L-XL-XXL.
Ambalare 1 buc.

Furnizor Ekommerce Italia

Informaţii adiţionale

Dimensiune Aparatura Nu
Capacitate Rezervor Nu
Modalitate de ambalare 1 unitate
Greutate (Kg) 2.0000
Producator Italia
Tip Protectie Costume
Tip Aparatura Nu 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.