Raticid Contrax-D Block

Disponibilitate: Stoc terminat

44,66 RON
Pretul contine TVA
Momeală gata preparată (sub formă de bloc) pentru combaterea şobolanilor călători–în special din canalizări ambalata in cutii de 13 kg.
Substante active: Difetialon (0,025 g/kg).

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

SUBSTANŢE ACTIVE: Difetialon (0,025 g/kg).

EFECT: Produce hemoragie internă lentă, pe cât posibil fără dureri.

CANTITATE: 1-3 blocuri/ cămin de canalizare.

PARTICULARITĂŢI: Atractiv. Acceptare bună.Conservat optim.Chiar şi în canalizare, rezistenţă la umiditate şi perisabilitate.Învelişul protector împiedică pătrunderea prematură a umezelii.Sârma de prindere este turnată în bloc.O singură înghiţire este suficientă!Efect sigur chiar şi la şobolanii rezistenţi.Debut întârziat al efectului. Şobolanii nu dezvoltă teamă de momeală.La ingerare accidentală, antidotul sigur este vitamina K1.

AUTORIZATIE: Conf. § 18 din legea U.E. privind protecţia împotriva infecţiilor, este recunoscut ca mijloc de combatere a şobolanilor călători din canalizări.

AMBALAJ: Cutie portabilă de 13 kg

Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 213 BIO/14.06.10 din 18.12.2006.

 

Produs de Frowein, Germania

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) N/A
Producator Frowein
Substanta Activa Raticide Difetialon
Concentratie Substanta Activa 0,025g/kg
Tip Raticid Cerat 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.