Insecticid Omite 570 EW, 1 litru

Disponibilitate: Stoc terminat

Omite 570 EW este un acaricid care actioneaza prin contact si in faza de vapori. Produsul adera excelent la stratul cerifer al frunzelor, aceasta contribuind substantial la remanenta produsului.


VALABILITATEA CERTIFICATULUI DE OMOLOGARE A EXPIRAT LA DATA DE 13.03.2012.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Acaricid Omite 570 EW

Substanta activa: 570 gr/litru propargit

Caracteristici: Omite 570 EW este un acaricid care actioneaza prin contact si in faza de vapori. Produsul adera excelent la stratul cerifer al frunzelor, aceasta contribuind substantial la remanenta produsului. Omite 570 EW controleaza toate formele mobile de acarieni (larve, nimfe, aduiti) din culturile de camp, pomi fructiferi si vita de vie.

Mod de actiune si utilizare: Volumul solutiei de stropit se stabileste functie de cultura si utilajul de tratat, acesta trebuind sa fie suficient pentru o acoperire totala si uniforma a culturii tratate. Prepararea solutiei se face prin adaugarea cantitatii necesare de produs in rezervorul umplut pe jumatate al masinii de stropit, sub agitatie continua, adaungand apoi si restul de apa. Asigurati agitarea solutiei pe tot parcursul efectuarii tratamentului. Eficacitatea maxima a produsului se inregistreaza la temperaturi mai mari de 20°C. Eficacitatea produsului nu este afectata de umiditatea atmosferica.

Compatibilitate: Produsul poate fi aplicat cu majoritatea produselor fitosanitare, mai putin cu cele puternic alcaline sau cu uleiurile horticole.

Plante tratate: Soia, Mar, Prun, Vinete, Ardei, Vita de vie.

Acarieni combatuti: Paianjenul rosu comun, Acarianul rosu al pomilor, Acarianul lat

Producator: Chemtura

Cultura Agentul daunator Doza
Mar Paianjenul rosu, Acarianul rosu 0.1%
Prun Paianjenul rosu, Acarianul rosu 0.1%
Ardei (solarii si camp) Paianjenul rosu, Acarianul rosu 0.1%
Vinete (solarii si camp) Paianjenul rosu, Acarianul lat 0.1%
Vita de vie Paianjenul rosu 1 l/ha
Acarieni eriofizi, Acarianul filocoptid 0.1%
Soia Paianjul rosu 0.8 l/ha
Floarea soarelui Paianjenul rosu 0.8 l/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta activa Insecticide Agro Propargit
Concentratie Substanta Activa 570 gr/litru
Cultura Nu
Dozaj Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare SC - suspensie concentrata
Modalitate de ambalare 1 litru
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Chemtura Agro Solutions 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.