Insecticid Admiral 10 EC, 1 litru

Disponibilitate: Stoc terminat

Admiral 10 EC are efectul unui hormon juvenoid care prin actiunea sa este protectiv pentru organismele folositoare, este destinat combaterii insectelor in timpul metamorfozei de la faza de ou si pana la faza de adult actionand ca sterilizant al femelelor.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Insecticid Admiral 10 EC

Substanta activa: piriproxifen 10%

Caracteristici: Admiral 10 EC este un juvenoid sintetic cu continut de substanta activa piriproxifen, apartine grupului regulatorilor de crestere a insectelor cu actiune hormonala.

Mod de actiune si utilizare: Admiral 10 EC are efectul unui hormon juvenoid care prin actiunea sa este protectiv pentru organismele folositoare, este destinat combaterii insectelor in timpul metamorfozei de la faza de ou si pana la faza de adult actionand ca sterilizant al femelelor. Produsul poate fi combinat si cu alte produse insecticide pentru completarea spectrului de insecte combatute. Tratamentele se vor aplica in perioadele critice de dezvoltare a insectelor de preferat la depunrerea pontei, cu cel mult doua aplicari pentru a evita rezistenta. Produsul asigura protectia culturii pe o perioada de 4-6 saptamani.

Plante tratate: Legume, Pomi fructiferi

Insecte combatute: Musculita alba de sera, Paduchele castravetilor, Paduchele din San Jose, Acarianul rosu

Producator: Chemtura

Cultura Agentul daunator Doza
Castraveti Musculita alba de sera, Paduchele castravetilor 0.05%
Tomate, Vinete in solar Musculita alba de sera 0.05%
Ardei gras Paduchele verde 0.05%
Mar, Prun Paduchele din San Jose 0.05% generatia de vara
0.1 % generatia de iarna


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta activa Insecticide Agro Piriproxifen
Concentratie Substanta Activa 100 gr/litru
Cultura ardei, cartof, castraveti, mar, par, sfecla de zahar, tomate, vinete
Dozaj Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare EC - concentrat emulsionabil
Modalitate de ambalare 1 litru
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Chemtura Agro Solutions 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.