Insecticid Picus 600 FS, 1 litru

Disponibilitate: Stoc terminat

Picus 600 FS este un insecticid sistemic din grupa neonicotinoizilor cu efect de lunga durata in seminte si in tinerele plantute

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Insecticid Picus 600 FS

Substanta activa: imidacloprid 600 gr/litru

Caracteristici: Picus 600 FS este un insecticid sistemic din grupa neonicotinoizilor cu efect de lunga durata in seminte si in tinerele plantute, care patrunde rapid in bob si de aici in plante circuland acropetal. Picus 600 FS actioneaza prin ingestie si contact asupra daunatorilor care ataca la inceputul perioadei de vegetatie, efectul manifestandu-se prin atacarea sistemului nervos, provocand paralizie si in final moartea insectelor. Produsul nu este fitotoxic la dozele recomandate.

Mod de actiune si utilizare: PICUS se va utiliza numai pentru tratarea semintelor destinate semanatului. Pentru a nu deprecia calitatile produsului, se vor utiliza masini de tratat care asigura o dozare precisa si o distribuire cat mai uniforma a substantei pe intreaga suprafata a boabelor. La efectuarea tratamentului, Picus poate fi utilizat ca atare sau in dilutie cu apa in raport de 1 l produs la 0,25 l apa. La prepararea amestecului se pune intai apa in premixer, apoi se adauga produsul, dupa care solutia se agita manual sau mecanic inaintea inceperii tratamentului. Se prepara numai cantitatea de solutie necesara pentru cantitatea de samanta ce se va trata intr-o zi de lucru. La prepararea solutiei, ambalajul cu Picus se agita bine inainte de golirea in premixerul instalatiei. La dozele recomandate, Picus 600 FS nu afecteaza energia germinativa si nici germinatia semintelor, nu este fitotoxic pentru plantule. La tratarea formelor parentale ale hibrizilor de porumb si floarea soarelui, este necesara testarea prealabila a efectului produsului asupra energiei germinative si germinatiei semintelor, deoarece aceste forme sunt in general mai sensibile la tratarea semintei comparativ cu hibrizii comerciali. Semintele tratate se pot pastra un an fara sa isi piarda indicii de calitate biologici.

Plante tratate: Porumb, Floarea soarelui, Grau, Orz, Orzoaica, Rapita

Insecte combatute: Ratisoara porumbului, Viermi sarma, Afide, Gandacul ghebos, Puricele rapitei

Producator: Cheminova

Cultura Agentul daunator Doza
Porumb Ratisoara porumbului 8 l/tona
Viermii sarma 6 l/tona
Floarea soarelui Ratisoara porumbului 10 l/tona
Grau, Orz, Orzoaica Afide 0.6 l/tona
Viermii sarma 0.7 l/tona
Gandacul ghebos 1 l/tona
Rapita Puricele rapitei 6 l/tona


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta activa Insecticide Agro Imidacloprid
Concentratie Substanta Activa 600 gr/litru
Cultura floarea soarelui, grau, orz, orzoaica, porumb, rapita
Dozaj Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare SL - concentrat solubil
Modalitate de ambalare 1 litru
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Cheminova



 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.