Capcana Protect, caseta contra moliilor dulap

Disponibilitate: Stoc terminat

6,66 RON
Pretul contine TVA
Caseta contra moliilor

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Se folosesc in spatii inchise pentru distrugerea moliilor si larvelor acestora din haine .


Avantaje : produsul nu curge si nu lasa urme, ofera protectie hainelor si produselor textile impotriva moliilor si larvelor . Produsul nu are miros neplacut . Substanta activa se alibereaza uniform timp de 6 luni in rafturi , dulapuri si sertare. Utilizarea casetei antimolie Protect -B ofera  protectie eficienta si moderna impotriva moliilor.

Mod de utlizare : Inlaturati celofanul de pe caseta si cu ajutorul carligului fixati in dulap. Doua casete sunt suficiente pentru protectia unui dulap de dimensiune medie (2m cubi). Indepartarea celor doua casete ofera o utilizare multilaterala (sertare, valize).

Continut in Substanta Activa : 1 buc caseta contine 164 mg Vapotrina (empantrina)

Atentie : A nu se pastra in apropierea alimentelor , A nu se lasa la indemana copiilor . Dupa folosire se spala mana cu apa calda si sapun.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 0.2000
Producator Babolna Bio
Tip capcana Cu atractant
Material Carton
Combate activitatea Moliilor
Modalitate de ambalare 1 unitate 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.