Big Cheese STV 149, capcana sobolani

Disponibilitate: Stoc terminat

35,82 RON
Pretul contine TVA
Big Cheese STV 149 este o capcana de sobolani cu recipient special pentru momeala.

Dimensiuni: 14 cm x 6.5 cm.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Capcana pentru sobolani Big Cheese STV 149 vine cu o momeala gata de utilizare. Pentru rezultate bune utilizati cate 2 capcane ce pot fi plasate la 4-5 metri distanta pe langa pereti si in zonele grav afectate. Armati capcana tragand in jos bara pana cand auziti un click. Acest lucru poate fi facut cu mana sau cu piciorul. Pozitionati capcana sau capcanele acolo unde exista zone infestate. Capcana trebuie sa fie pozitionata perpendicular pe perete, astfel incat momeala sa fie indreptata spre perete. 

- Creata si testata in colaborare cu profesionisti in combaterea daunatorilor;

- Momeala gata de utilizare-contine une compartiment special pentru introducerea in siguranta a oricarui tip de momeala;

- Printr-un singur si simplu click se deschide si poate fi reutilizata.

Sfaturi:

- Blocati orificiile de intrare si potentialele surse de infestare cu soareci;

- Depozitati produsele alimentare in locuri special amenajate si faceti curatenie pentru a evita noi infestari.

Dimensiuni: 14 cm x 6.5 cm.

 

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 1.0000
Producator STV International
Tip capcana Mecanica
Material Plastic
Combate activitatea Sobolanilor 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.