Big Cheese STV 115, capcana sobolani

Disponibilitate: Stoc terminat

45,70 RON
Pretul contine TVA
Big Cheese STV 115 este o capcana mecanica pentru sobolani.

Dimensiuni: 14 cm x 8 cm.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Big Cheese STV 115 este o capcana mecanica de sobolani cu putere foarte mare. Este echipata cu niste dinti ce sporesc puterea de retinere si o clapa foarte sensibila. Viteza cu care aceasta se declanseaza este foarte mare asigurand o rata de captura maxima. Se poate arma usor cu mana sau cu piciorul. Recipientul de momeala detasabil permite alimentarea ei fara a fii deschisa, pentru a preveni accidentele nedorite. Se poate folosi atat la interior cat si la exterior.

Sfaturi
-Blocati orificiile de intrare si potentialele surse de infestare cu soareci;

-Depozitati produsele alimentare in locuri special amenajate si faceti curatenie pentru a evita noi infestari;
-Locul ideal pentru capcane este langa pereti, intr-o zona protejata, ferita de oameni sau animale de companie.

Dimensiuni: 14 cm x 8 cm.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 0.5000
Producator STV International
Tip capcana Mecanica
Material Metal
Combate activitatea Sobolanilor
Modalitate de ambalare 1 Capcana 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.