Capcana Big Cheese STV 191, adeziv sobolani

Disponibilitate: Stoc terminat

11,31 RON
Pretul contine TVA

Big Cheese Rat Glue Traps STV 191 este o capcana adeziva pentru sobolani cu un lipici foarte puternic.

Dimensiuni: 27.5 cm x 13.5 cm

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Big Cheese Rat Glue Traps STV 191 este o capcana adeziva pentru sobolani cu un lipici foarte puternic. Capcana se poate folosi ca atare sau se poate monta in forma de cutie. Pozitionarea se face de-a lungul peretilor sau direct in zonele cu infestare masiva. Inspectati capcanele de cel putine 2 ori/zi.Sfaturi: In cazul sobolanilor, capcanele adezive trebuie plasate la 4-5 metrii distanta, iar in cazul soarecilor la 2-3 metrii distanta. Blocati orificiile de intrare si potentialele surse de infestare cu soareci. Depozitati produsele alimentare in locuri special amenajate si faceti curatenie pentru a evita noi infestari.


-adeziv puternic pentru rezultate garantate acolo unde otrava si capcanele nu au avut eficienta

;-folosit pentru capturarea soarecilor si sobolanilor;

-usor de montat si utilizat.

Dimensiuni: 27.5 cm x 13.5 cm 

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 0.1000
Producator STV International
Tip capcana Adeziva
Material Carton
Combate activitatea Sobolanilor 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.