Big Cheese STV 100, capcana soareci

Disponibilitate: Stoc terminat

13,57 RON
Pretul contine TVA

Capcana pentru soareci Big Cheese STV 100 are o momeala gata de utilizare si un sistem ce previne armarea accidentala. 

Dimensiuni: 10 cm  x 5 cm.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Pot fi folosite mai multe capcane in zonele grav afectate. Soarecii traiesc in grupuri, iar capcanele pot fi plasate la 2-3 metri distanta pentru a asigura captura. Este o capcana mecanica, refolosibila, actionata cu arc, care omoara soarecii in momentul atingerii pedalei de captura. Are sistem de siguranta care previne inchiderea accidentala. Se fixeaza cu o singura mana printr-o miscare usoara. 
- Momeala gata de utilizare;
- Pedala extinsa pentru capturarea momelii;
- Utlizata in interior, precum si in exterior;
- Setare dubla- ferma si fina.

Dimensiuni: 10 cm  x 5 cm.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 0.2000
Producator STV International
Tip capcana Mecanica
Material Plastic
Combate activitatea Soarecilor 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.