ULV Generator VectorFog C100

Disponibilitate: Stoc terminat

1.852,83 RON
Pretul contine TVA

Puterea dezvoltata de generatorul de ceata rece, ULV VectorFog C100 este de 1250 W si motorul este produs de SAMSUNG garantand 800 ore de functionare.
Rezervorul de solutie al aparatului este de 3.5 litri.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

VectorFog C100 este un model compact de fogger, dar printre cele mai puternice aparate de pe piata. Este echipat cu o valva solenoida din teflon si un motor de 1250 Wati, produs de Samsung garantat pentru cel putin 800 de ore de functionare.

Acest fogger are un debit de 30-60 litri/ora si poate acoperi cu usurinta o suprafata de 100 m2 in mai putin de 1 minut. Duza este reglabila intre 5 si 50 de microni, astfel putand fi aplicat rapid dezinfectanti, biocide sau insecticide pentru a combate diferite tipuri de daunatori.

Model: C100
Capacitate rezervor: 3.8 Litri;
Voltaj: 110V / 220V – 50-60Hz;
Greutate (Net): 3.5Kg;
Dimensiuni: L520 X H300 X W160 (mm);
Debit: 30-60 LPH;
Caracteristici:

- Valva solenoida din teflon;
- Motor Samsung;
- Control in 2 viteze;

Distanta pulverizare:

8 metri.

Informaţii adiţionale

Dimensiune Aparatura Purtabila
Capacitate Rezervor sub 5 litri
Modalitate de ambalare 1 unitate
Greutate (Kg) 4.0000
Producator VectorFog
Tip Protectie Nu
Tip Aparatura ULV-uri 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.