Black Terrier

Disponibilitate: Stoc terminat

1.220,73 RON
Pretul contine TVA
Este dispozitivul pentru protecŃie împotriva soarecilor, sobolanilor si liliecilor. Acesta emite semnale
de joasă frecvenŃă care se propagă în mod rectiliniu si se reflectă în corpurile solide

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Black Terrier

Material: alamă, poliamidă, răşină epoxidică.

Dimensiuni: diametru 150 mm - grosime 130 mm.

Este dispozitivul pentru protectie împotriva soarecilor, sobolanilor si liliecilor. Acesta emite semnale de joasă frecventă care se propagă în mod rectiliniu si se reflectă în corpurile solide. Acest lucru actionează asupra sensului de orientare al rozătoarelor prin hipersensibilizarea auzului. Asupra liliecilor, sistemul actionează prin interferenta în sistemul lor de perceptie al obstacolelor în timpul zborului.

MODALITATE DE UTILIZARE:
Dispozitivul poate fi folosit individual cu ajutorul transformatorului din dotare conectat la o sursă de electricitate sau conectat cu maxim 16 traductoare conectate la traductorul principal Black Terrier 16. Această solutie este de preferat pentru locatiile unde urmărirea traductoarelor poate fi urmărită de la un singur punct central.

SE UTILIZEAZĂ:
pentru deratizarea cu ultrasunete integrată cu alte metode de luptă. Dispozitivul posedă un grad de protectie IP 66 si datorită dimensiunilor sale reduse poate fi folosit si în spatii foarte mici cum ar fi pentru portectia tavanelor, traseelor de cabluri tehnologice, tablourilor electrice, galeriilor.

CERTIFICARE:
Faptul că această tehnologie nu afectează în nici un fel omul este certificat prin raportul nr. 04MU02 din data de 28/01/2002 al laboratorului ETL din Padova. Pentru analize au fost luate în considerare limitele permise de expunere la zgomot conform legii italiene D.P.L.M. 277/91 care se regăsesc si în norma standard BS8800 referitoare la siguranta la locul de muncă pentru toate Tările Uniunii Europene.

Furnizor Ekommerce Italia

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 1.0000
Producator Italia
Combate activitatea Soarecilor, Sobolanilor
Alimentare Retea
Suprafata acoperita Nu 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.