Solar Bird Chase Super Sonic, repelent pasari

Disponibilitate: Stoc terminat

Solar Bird Chase Super Sonic este un dispozitiv care transmite o varietate de sunete inregistrate in natura cum ar fi, ciripitul pasarilor in pericol, dar si zgomote facute de pasari rapitoare. Aceste sunete sperie si dezorienteaza pasarile intr-un mod eficient. 

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Solar Bird Chase Super Sonic este un dispozitiv care transmite o varietate de sunete inregistrate in natura cum ar fi, ciripitul pasarilor in pericol, dar si zgomote facute de pasari rapitoare. Aceste sunete sperie si dezorienteaza pasarile intr-un mod eficient. Inregistrarile sunt difuzate la fiecare zece minute, atunci cand pasarile aud aceste apeluri, instinctul lor natural este sa fuga din zona. Pasarile sunt eliminate in mod uman si in conditii de siguranta.
Solar Bird Chase Super Sonic este un dispozitiv rezistent la apa, care propaga sunetul pe o suprafata de pana la 4047 mp.Pentru instalare pozitionati unitatea in soare timp de 8 ore pentru a se incarca. Optional, puteti conecta unitatea timp de 4 ore. Odata ce unitatea este complet incarcata, asezati unitatea pe o suprafata plana acolo unde intra in contact cu razele soarelui. Acest lucru va pastra unitatea incarcata. Selectati setarea corespunzatoare, in functie de daunatorul pe care doriti sa il eliminati. De asemenea, puteti alege setarea zi sau noapte si puteti regla volumul.
Solar Bird Chase Super Sonic poate fi programat pentru: porumbei, pescarusi, ciocanitori, grauri, vrabii, etc. 

Producator: Bird B Gone Inc.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 4.0000
Producator Bird B Gone Inc.
Modalitate de ambalare 1 unitate
Combate activitatea Pasarilor 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.