Bird Chase Super Sonic, repelent pasari

Disponibilitate: Stoc terminat

Bird Chase Super Sonic este un dispozitiv care transmite o varietate de sunete inregistrate in natura cum ar fi: ciripitul pasarilor aflate in pericol si zgomote facute de pasarile rapitoare.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Bird Chase Super Sonic este un dispozitiv care transmite o varietate de sunete inregistrate in natura cum ar fi: ciripitul pasarilor aflate in pericol si zgomote facute de pasarile rapitoare. Aceste sunete sperie si dezorienteaza pasarile intr-un mod eficient. Inregistrarile sunt difuzate la fiecare zece minute, atunci cand pasarile aud aceste zgomote, instinctul lor natural este sa fuga din zona. Pasarile sunt gonite in mod uman, in conditii de siguranta si fara a fi ranite.

Bird Chase Super Sonic este un dispozitiv de sunet rezistent la apa, care propaga sunetul pe o suprafata de pana la 4047 mp. Insa, difuzoarele de la cel de-al doilea model Bird Chase Super Sonic Pro Pack 4 propaga sunetul pe o suprafata de pana la 20.235 mp.

Caracteristici:

- usor de instalat (trebuie doar introdus cablul de alimentare in spatele aparatului si apoi conectat la priza);

- cablu de alimentare cu o lungime de 15metri;

- poate fi programat pentru mod de zi si de noapte, are senzori de lumina;

- poate fi programat pentru: porumbei, pescarusi, ciocanitori, grauri, vrabii, gugustiuci si nu numai.

Producator: Bird B Gone Inc.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) N/A
Producator Bird B Gone Inc.
Combate activitatea Pasarilor 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.