Presa de balotat, MRB0870

Pentru comanda puteti folosi formularul de contact sau ne puteti contacta telefonic la numarul 4.021.311.14.22
Presa de balotat fan este o presa foarte usoara, proiectata pentru tractoare mici si medii, cu o putere de 25 - 55 CP, capabila sa formeze baloti cilindrici in greutate de 15 - 25 kg.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Presa de balotat fan este o presa foarte usoara, proiectata pentru tractoare mici si medii, cu  o putere de 25 - 55 CP, capabila sa formeze baloti cilindrici in greutate de 15 - 25 kg.

Date Tehnice:

Tip balot cilindric
Dimensiune presa ( L x l x h) 1150x1300x1300 mm
Antrenare priza de putere tractor
Deschiderea cuvei 800 mm
Capacitate balot/ora 60-90 bucati
Dimensiune balot Diametru = 600 mm, Latime = 700 mm
Putere tractor 25 - 55CP
Greutate presa aprox. 440 kg

 

Informaţii adiţionale

Dimensiune Aparatura Nu
Capacitate Rezervor Nu
Modalitate de ambalare 1 unitate
Greutate (Kg) 440.0000
Producator BIG
Tip Protectie Nu
Tip Aparatura Pulverizatoare 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.