Beta

Disponibilitate: Stoc terminat

33,75 RON
Pretul contine TVA
Statie de intoxicare pentru deratizarea ariilor interne şi externe, cu distribuirea în siguranţă a momelii de tip pastă, parafinată cu gaură, de tip pulbere sau lichidă.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Material: plastic(HDPE).

Dimensioni: 230 mm x  190 mm x 95 mm.

Caracteristici: culoare neagră, sistem de siguranţă cu dublă închidere, cheie din plastic

Este statia de intoxicare cu sistem de închidere foarte sigur, în care se poate utiliza atât momeală pentru deratizarea în ariile externe cât si placă adezivă pentru deratizarea în ariile interne. Statia este adaptată pentru utilizarea momelii de tip pastă, de tip pulbere, parafinată si lichidă. În interior, ea are o plăcută care se poate extrage în locul ei putând fi utilizată placa adezivă VASTRAP TOPI pentru a captura rozătoare si/sau gândaci. Pentru siguranta statiei, ea este dotată cu cheie din
plastic care blochează capacul pentru ca acesta să nu potă fi deschis de persoane care nu sunt autorizate pentru aceasta.

MODALITATE DE UTILIZARE
- Deschideti capacul statiei utilizând cheia din dotare;
- Introduceti în interior momeala sau placa adezivă, utilizând accesoriile pe care le aveti la dispozitie;
- Închideti capacul si fixati statia la perete sau în alte locuri frecventate de rozătoare( o puteti pozitiona si pe verticală) având grijă să nu obstructionati găurile de acces ale statiei.

SE UTILIZEAZĂ:
pentru deratizare si monitorizarea gândacilor în ariile externe si interne.

Furnizor Ekommerce Italia

Informaţii adiţionale

Folosit impotriva Sobolani
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Italia
Dimensiuni 230x190x95
Cu cheie? Da
Modalitate de ambalare 1 unitate
Material Plastic 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.