Protecta LP

Disponibilitate: Stoc terminat

45,21 RON
Pretul contine TVA

Statii de intoxicare pentru toate tipurile de rozatoare. Forma sa triunghiulara permite fixarea ei in colturi si dealungul peretilor pe unde circula rozatoarele.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Statii de intoxicare pentru toate tipurile de rozatoare. Forma sa triunghiulara permite fixarea ei in colturi si dealungul peretilor pe unde circula rozatoarele. Inaltimea sa redusa o fac perfecta pentru perimetrul interior (incape sub paleti sau in locuri greu accesibile). Vine dotata cu bare metalice de fixare pentru momeala tip baton atat orizontale cat si verticale. Se incuie cu cheia metalica Bell.

Disponibila in doua variante de culoare: negru si gri deschis.

Dimensiuni: 76 mm x 228 mm

Informaţii adiţionale

Folosit impotriva Sobolani
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Bell Labs
Dimensiuni 76 mm x 228 mm
Cu cheie? Da
Modalitate de ambalare 1 Capcana
Material Plastic 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.