Insecticid Envidor 240 SC, 15 ml

Disponibilitate: Stoc terminat

27,25 RON
Pretul contine TVA
ENVIDOR® 240 SC – insecticid-acaricid pentru combaterea acarienilor (paianjenilor de planta) la mar, vita de vie si
legume
Actioneaza prin contact si ingestie asupra insectelor daunatoare, aflate in stadiul de larva si adult, avand si o puternica
actiune ovicida, controland stadiile juvenile de larva si nimfa;

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Insecticid Envidor 240 SC

Substanta activa: spirodiclofen 240 gr/l

Caracteristici:  Envidor 240 SC se prezinta sub forma de suspensie fina, omogena, mobila, avand tendinta de depunere in timp, dar cu buna capacitate de revenire in sistem omogen, de culoare alba, cu un miros usor, caracteristic. Este un insecticid-acaricid pentru combaterea paianjenilor si acarienilor din diferite culturi.

Mod de actiune: Envidor 240 SC este un acaricid nou din familia ketoenolilor. Actioneaza prin contact si ingestie ca inhibitor al biosintezei lipidelor si combate o gama larga de acarieni: tetranichizi, eriofizi si tarsonemizi. Envidor are o puternica actiune ovocida, controleaza toate stadiile juvenile de larva si de nimfe si reduce substantial fertilitatea femelelor
  Produsul este lipofilic, se fixeaza in stratul ceros al cuticulei, nu este spalat de precipitatii si actiunea lui nu este influentata de temperaturile ridicate. Are o durata de protectie de cca 40 zile de la aplicare.

Mod de utilizare: In livezile de mar pentru combaterea acarienilor Pannonychus ulmi, Tetranychus urticae, Aculus spp. Se utilizeaza pentru un singur tratament pe sezon la debutul atacului dupa inflorit sau la cresterea fructelor, in functie de avertizare. Volumul de solutie este de 15 l/100 m². Timpul de pauza inainte de recoltare este de 14 zile.
 La vita de vie pentru combaterea acarienilor Tetranychus urticae, Calepitrimerus spp. Se recomanda ca produsul sa fie utilizat pentru 1 tratament in intervalul cuprins intre deschiderea mugurelui-inflorescenta complet dezvoltata sau in perioada de crestere a boabelor pana la inmuierea pielitei acestora. Indiferent de momentul aplicarii, volumul de solutie este de 10 l/100 m². Timp de pauza inainte de recoltare este de 14 zile.
  La legume pentru combaterea paianjenului rosu (Tetranychus urticae) la castraveti, ardei gras, precum si la vinete de camp. Se recomanda un tratament pe sezon, la avertizare. Timp de pauza inainte de recoltare este de 3 zile

 Fitotoxicitate: La dozele recomandate Envidor nu este fitotoxic pentru plante.

 Compatibilitate: Envidor este compatibil cu alte produse ca Decis sau Teldor. Pentru alte combinatii recomandam efectuarea prealabila a unui test de compatibilitate fizico-chimica. 

 Plante tratate:  Mar, Legume, Vita de vie

Producator: Bayer

Cultura Agentul daunator Doza
Vita de vie Acarieni (Tetranychus urticae, Calepitrimerus spp.) 4 ml/ 10 l apa
Mar Acarieni (Tetranychus urticae, Pannonychus spp.) 4 ml/ 10 l apa
Ardei gras Paianjenul lat (Polyfago tarsoneum latus) 4 ml/ 10 l apa
Castraveti Paianjenul rosu comun (Tetranychus urticae) 4 ml/ 10 l apa
Vinete Paianjenul rosu comun (Tetranychus urticae) 4 ml/ 10 l apa


Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta activa Insecticide Agro Spirodiclofen
Concentratie Substanta Activa 240 gr/litru
Cultura ardei, cartof, castraveti, mar, vinete, vita de vie
Dozaj Nu
Tipuri Aplicare Pompa de spate
Formulare SC - suspensie concentrata
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Bayer 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.