Fungicid Opera, 5 litri

Disponibilitate: Stoc terminat

1.171,75 RON
Pretul contine TVA

Opera este un fungicid care face parte din grupa 2 de toxicitate. Pentru a putea fi folosit si comercializat acest produs necesita o autorizatie speciala.
Opera
este un fungicid cu puternice efecte fiziologice care ajuta la atingerea potentialului de productie a hibrizilor.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Fungicid Opera

Substanta activa: epoxiconazol 50gr/litru +piraclostrobin 133gr/litru

Modalitate de ambalare:  5 Litri

Caracteristici: Opera este un f ungicid cu puternice efecte fiziologice care ajuta la atingerea potentialului de productie a hibrizilor.

Mod de actiune: Cu actiunea sistemica, Opera controleaza bolile din cultura porumbului.De asemenea efectele fiziologice dovedite,conduc la imbunatatirea fotosintezei,utilizarea mai eficienta a ingrasamintelor,cresterea rezistentei plantelor la stres si indeosebi la seceta,mai putine frunze imbatranite,tulpini mai rezistente la frangere.Se poate aplica la porumb in doua faze,in functie de echipamentul de aplicare:

Aplicare timpurie-cand porumbul are 1-1,2 m pana cand se poate efectua ultima trecere cu echipamentul clasic de stropire,

Aplicare tarzie-la inflorit,cu echipamentul special cu lumina inalta.

Plante tratate: Porumb

Boli si Ciuperci combatute: Helmintosporioza

Producator: Basf

Cultura Agentul patogen Doza
Porumb Helmintosporioza (Helminthosporium turcicum) 1-1.5 l/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Fungicide Epoxiconazol, Piraclostrobin
Concentratie Substanta Activa 50 gr/litru, 133 gr/litru
Cultura porumb
Dozaj Nu
Agent Patogen Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare SE - suspoemulsie
Modalitate de ambalare 1 litru
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 5.0000
Producator Basf 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.