Fungicid Duett Ultra, 5 litri

Disponibilitate: Stoc terminat

1.128,15 RON
Pretul contine TVA

Duett Ultra este un fungicid cu actiune sistemica, cu doua substante active, tiofanat metil si epoxiconazol, in concentratie de 310 gr/litru, respectiv 187 gr/litru, folosit pentru combaterea in vegetatie a complexului de boli foliare si ale spicului.


Duett ultra este un fungicid care face parte din grupa 2 de toxicitate. Pentru a putea fi folosit si comercializat acest produs necesita o autorizatie speciala.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Fungicid Duett Ultra

Substanta activa: 310 gr/litru tiofanat metil + 187 gr/litru epoxiconazol.

Modalitate de ambalare:  5 Litri

Caracteristici: Duett Ultra este un fungicid cu actiune sistemica, cu doua substante active, tiofanat metil si epoxiconazol, in concentratie de 310 gr/litru, respectiv 187 gr/litru, folosit pentru combaterea in vegetatie a complexului de boli foliare si ale spicului.

Mod de actiune: In functie de momentul si intensitatea atacului se pot aplica unul sau doua tratamente.In conditiile in care se aplica un singur tratament,la grau momentul este de la inceputul alungirii celui de al doilea internod pana la inspicare,iar la orz de la inceputul alungirii paiului pana la faza de burduf.Se poate include,in tehnologia BASF cu doua tratamente impreuna cu Tango Super,ca prim tratament.

Plante tratate: Grau, Orz, Sfecla de zahar

Boli si Ciuperci combatute: Fainare, Rugina, Septorioza, Fuzarioza, Sfasierea frunzelor, Paterea reticulara, Arsura frunzelor.

Producator: Basf

Cultura Agentul patogen Doza
Grau Fainare (Erysiphe graminis), Rugina (Puccinia spp), Septorioza (Septoria spp), Fuzarioza (Fusarium spp), Sfasierea frunzelor (Helminthosporium spp)  0.5 l/ha
Orz Fainare (Erysiphe graminis), Sfasierea frunzelor (Helminthosporium spp), Arsura frunzelor (Rhynchosporium secalis) 0.5 l/ha
Sfecla de zahar Patarea frunzelor (Cercospora beticola), Fainare (Erysiphe betae) 0.5 l/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Fungicide Epoxiconazol, Tiofanat Metil
Concentratie Substanta Activa 187 gr/litru, 310 gr/litru
Cultura grau, orz, sfecla de zahar
Dozaj Nu
Agent Patogen Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare SC - suspensie concentrata
Modalitate de ambalare 500 ml
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 5.0000
Producator Basf 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.