Atomizor SOLO 444

Disponibilitate: Stoc terminat

2.162,23 RON
Pretul contine TVA
Atomizor portabil cu motor in SOLO in 2 timpi, cu o capacitate a rezervorului de 12 litri ideal pentru utilizarea indelungata.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

SOLO 444

Cu o greutate de doar 10 kilograme, o capacitate de pulverizare de 12 litri si o comoditate deosebita in timpul purtarii, acest pulverizator este ideal pentru utilizarea indelungata.

Date tehnice:

Motor: SOLO in 2 timpi

Cilindree: 40.2 cm3

Putere: 1,5 kW/ 2 cp

Continut rezervor 12 litri

Debit de aer: 900 m3 /h

Raza de actiune: 10.5 metri

Greutate proprie: 10 kg

Include la livrare: Duza speciala de stropit SOLO cu 4 dozari, duza jet larg, grilaj dispersor, duza deviere si grilaj dublu atasabil

Accesorii optionale:

Produs de SOLO, Germania

Informaţii adiţionale

Dimensiune Aparatura Purtabila
Capacitate Rezervor 12 litri
Modalitate de ambalare 1 unitate
Greutate (Kg) 10.0000
Producator Solo
Tip Protectie Nu
Tip Aparatura Atomizoare 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.