Fungicid Manoxin M 60 PU, 1 kg

Disponibilitate: Stoc terminat

63,22 RON
Pretul contine TVA

Prin substantele active continute, Manoxin M 60 PU are un spectru larg de actiune fungicid – bactericida, de contact si sistemica, cu o foarte buna eficacitate in special fata de bolile de tip mana si fainare, precum si fata de unele bacterioze cu potential mare de daunare.


 Acest produs nu mai face parte din lista producatorului.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Fungicid Manoxin M 60 PU

Substanta activa: fosetil de aluminiu 38% + mancozeb 21% + miclobutanil 1%

Caracteristici: Prin substantele active continute, Manoxin M 60 PU are un spectru larg de actiune fungicid – bactericida, de contact si sistemica, cu o foarte buna eficacitate in special fata de bolile de tip mana si fainare, precum si fata de unele bacterioze cu potential mare de daunare.

Mod de actiune si utilizare: Eficacitatea cea mai buna se obtine cand tratamentele se aplica preventiv, in prima parte a perioadei de vegetatie, de crestere intensiva si de fructificare, inainte de aparitia primelor simptome de boala, avandu-se in vedere si recomandarile din tehnologiile specifice de cultura referitoare la fazele si momentele obligatorii pentru aplicarea tratamentelor. Tratamentele se fac cu echipamente de stropit terestre, avand sisteme de agitare/omogenizare continua a solutiei de stropit, asigurandu-se o pulverizare fina si o acoperire uniforma a culturilor tratate. in conditii favorabile evolutiei bolilor, tratamentele cu acest produs se pot repeta la intervale de 7-15 zile, in functie de cultura, sensibilitatea soiurilor, stadiul fenologic si presiunea bolilor.

In functie de cerintele de prevenire si combatere a altor boli, precum si a unor daunatori specifici, MANOXIN® M 60 PU se poate aplica in amestec cu alte fungicide avand un spectru complementar de actiune, precum si cu insecticide si acaricide, avandu-se in vedere recomandarile fitosanitare cuprinse in tehnologiile de cultura, referitoare la compatibilitatile si eficienta diverselor asocieri. Este compatibil si se poate aplica in amestec cu fertilizantii foliari MICROFERT–U si MICROFERT–FER. Timpul de pauza minim dintre ultimul tratament si recoltare este de 7 zile la castraveti si patlagele vinete si 21 zile la struguri.

Plante tratate: Vita de vie, Castraveti, Vinete

Boli si Ciuperci combatute: Mana, Fainare, Putregaiul fructelor

Producator: Alchimex

Cultura Agentul patogen Doza
Vita de vie Mana (Plasmopara viticola), Fainare (Uncinula necator) 0.4% (4 kg/ha in 1000 l apa)
Castraveti Mana (Pseudoperonospora cubensis), Fainare (Sphaerotheca fuliginea) 0.4% (4 kg/ha in 1000 l apa)
Vinete Putregaiul fructelor (Phythophtora parasitica) 0.4% (4 kg/ha in 1000 l apa)


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Fungicide Fosetil de aluminiu, Mancozeb, Miclobutanil
Concentratie Substanta Activa 38 g/kg, 210 g/kg, 10 g/kg
Cultura castraveti, vinete, vita de vie
Dozaj Nu
Agent Patogen Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare WP - pulbere umectabila
Modalitate de ambalare 1 kg
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Alchimex 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.