Fungicid Copernico Hi Bio

Disponibilitate: Stoc terminat

3,43 RON
Pretul contine TVA

Retras de la data de 01.09.2013 in cadrul etapei I a procesului de reomologare, conform prevederilor Directivei Consiliului 91/414/CEE. Pentru stocurile existente pe teritoriul Romaniei se acorda, din momentul retragerii omologarii, 6 luni pentru comercializare si distribuire, pentru alte persoane decat detinatorul omologarii si 12 luni pentru depozitare si utilizare.


Copernico Hi Bio este fungicid  pe baza de cupru sub forma de hidroxid in microgranule hidrodispersabile, cu spectru larg de combatere a bolilor.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Fungicid Copernico Hi Bio

Substanta activa: cupru metalic sub formă de hidroxid de cupru 25%

Caracteristici: Copernico Hi Bio este un fungicid cupric de contact, care se prezintă sub formă de granule fine, omogene, fără tendință de sfărâmare, de culoare albastră, folosit pentru combaterea diferitelor tipuri de mană, a focului bacterian și a rapănului la măr. 

Mod de actiune si utilizare: COPERNICO Hi Bio 25% este făcut din microgranule hidrodispersibile care datorită procesului său original de producție și extremă finețe a particulelor sale are caracteristici performante de aderență și uniformitate pe suprafețe. 
Aceste caracteristici permit o eficacitate majoră fungicidă și bactericidă și o reducere sensibilă a dozelor unitare de cupru cu avantaje semnificative asupra mediului.
  La cartof COPERNICO Hi Bio 25% se folosește mai ales la sfârșitul perioadei de vegetație, când tufa este formată, iar creșterile noi sunt reduse.
De asemenea COPERNICO Hi Bio 25% este partenerul ideal în prepararea amestecurilor fungicide împotriva manei cartofului (Phytophthora infestans). La aceste combinații trebuie avut grijă însă la produsele care conțin fosetil de aluminiu și la soluțiile acide cu care nu se amestecă.
La castraveți și tomate COPERNICO Hi Bio 25% se utilizează cu succes împotriva manei. Se recomandă aplicarea tratamentelor cu produse de contact în partea a doua de vegetație, ținând cont de faptul ca timpul de pauză de la ultimul tratament cu substanțe cuprice și până la recoltare este de 3 zile.
La vița de vie tratamentele cu COPERNICO Hi Bio 25% se vor face începând de la creșterea boabelor până la intrarea în pârgă. Cantitatea de apă folosită la hectar este 1000 l.
La măr se utilizează prefloral de la faza de urechiușă de șoarece până la apariția mugurilor florali pentru prevenirea focului bacterian și a rapănului sau în perioada intrării în pârgă (coacerii) a fructelor.
Cantitatea de apă recomandată a se folosi: 1000 – 1500 l/ha.

Timp de pauza de la ultima aplicare pana la recoltare este de 3 zile tomate, 20 zile castraveti, cartof, vita de vie si mar.

Plante tratate: Cartof, Castraveti, Mar,Tomate, Vita de vie.

Boli si Ciuperci combatute: Mana, Rapan.

Producator: Agri Estrellas, Chihuahua (Mexic)

Cultura Agentul patogen Doza Doza per 25 gr
Tomate Mana (Phytophtora infestans) 2-4 kg/ha 10 l apa
Castraveti Mana (Pseudoperonospora cubensis) 2-4 kg/ha 10 l apa
Cartof Mana (Phytophtora infestans) 2.4 kg/ha 10 l apa
Vita de vie Mana (Plasmopara viticola) 2.4 kg/ha 10 l apa
Mar Rapan (Venturia inaequalis) 3 kg/ha 10 l apa


Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta Activa Fungicide Cupru
Concentratie Substanta Activa 25%
Cultura cartof, castraveti, mar, tomate, vita de vie
Dozaj Nu
Agent Patogen Nu
Tipuri Aplicare Pulverizare
Formulare WP - pulbere umectabila
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Agri Estrellas 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.