Capcana 410 Snap Trap, sobolani

Disponibilitate: Stoc terminat

22,99 RON
Pretul contine TVA
Capcane de plastic uşor de instalat.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Capcane de plastic uşor de instalat. 
Nu există pericolul de a vă prinde degetele!
Siguranţă: compartimentul pentru momeală are o deschizătură în capac care permite ca momeala să fie introdusă înainte de instalarea capcanei. 
Pachet cu 1 buc. – display cu 6 pachete – 12 pachete/cutie

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 1.0000
Producator S.U.A.
Tip capcana Mecanica
Material Plastic
Combate activitatea Soarecilor, Sobolanilor
Modalitate de ambalare 1 unitate 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.