Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,73001 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Tratamente seminte cu imidachloprid

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Filtre
Adaugă
Sortare

Matrice  Listă 

1 Rezultate

Set Descending Direction
  1. Stoc epuizat

    Conform legislatiei in vigoare, avem obligatia de a transmite organismelor abilitate raportul de comecializare al insecticidului Seedoprid 600 FS. Ca atare, inainte de lansarea unei comenzi pe acest produs, avem rugamintea de a completa si transmite pe email (vanzari@pce.ro) formularul “Raportare vanzari Seedoprid 2017”, atasat in sectiunea “Documentatie”.

    SEEDOPRID 600 FS este un insecticid sistemic pentru tratarea seminţelor cu acţiune de lungă durată în plante. Substanţa activă imidacloprid provoacă în organismul insectelor ţintă perturbarea ireversibilă a funcţiilor vitale prin întreruperea activităţii sistemului nervos.


    Manufacturer: AdamaUtilizatori: ProfesionistiCultura: floarea soarelui, grau, orz, orzoaica, porumb, rapita, sfecla de zaharSubstanta Activa Insecticide: imidachlopridConcentratie Substanta Activa: 600 g/litruTratament prevenire: atac insecte

Matrice  Listă 

1 Rezultate

Set Descending Direction

Tratarea semintelor este o procedura ce presupune aplicarea de agenti biologici, fizici sau chimici, inainte de plantarea semintelor. Aceste tratamente au rolul de a asigura protectia si imbunatatirea calitatii culturilor, prin dezinfectie, dezinsectie si protectie.
Prin tratarea semintelor se contribuie la optimizarea productiei oferind acestora protectie fata de boli si daunatori ori pentru a stopa incoltirea.
Aplicand astfel de tratamente direct la samanta, ajuta la cresterea capacitatii de germinatie, putandu-se totodata folosi hormoni de crestere pentru a spori performanta culturilor in timpul perioadei de vegetatie.
Aplicarea tratamentelor la samanta este o alternativa mai ecologica fata de aplicarea pesticidelor dupa ce culturile s-au dezvoltat.
In functie de tipul de tratament efectuat, se pot utiliza fungicide, insecticide, inoculanti microbieni, hormoni de crestere sau ingrasaminte.
Tratamentele care se aplica depind de starea semintelor, acestea putand fi folosite pentru a ajuta semintele ranite, bolnave, sau pentru a oferi protectie celor sanatoase.