Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,73001 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Tratamente seminte cu Difenoconazol

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Filtre
Adaugă
Sortare

Matrice  Listă 

3 Rezultate

Set Descending Direction
 • Dividend Star 036 FS, 5 litri

  490,50 Lei Prețul include TVA
  Manufacturer: SyngentaUtilizatori: Populatie, ProfesionistiCultura: grau, orz, orzoaicaSubstanta Activa Fungicide: Ciproconazol, DifenoconazolConcentratie Substanta Activa: 6.25 g/litru; 30 g/litruTratament prevenire: boli
 • Dividend M 030 FS, 20 Litri

  1.090,00 Lei Prețul include TVA
  Manufacturer: SyngentaUtilizatori: Populatie, ProfesionistiCultura: grauSubstanta Activa Fungicide: DifenoconazolConcentratie Substanta Activa: 30 g/litruTratament prevenire: boli
 • Transport Gratuit

  Tonic Plus, 20 litri

  Stoc epuizat

  Manufacturer: SyngentaUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: grauSubstanta Activa Insecticide: teflutrinSubstanta Activa Fungicide: DifenoconazolConcentratie Substanta Activa: 12 g/litru; 80 g/litruTratament prevenire: atac insecte, boli

Matrice  Listă 

3 Rezultate

Set Descending Direction

Tratarea semintelor este o procedura ce presupune aplicarea de agenti biologici, fizici sau chimici, inainte de plantarea semintelor. Aceste tratamente au rolul de a asigura protectia si imbunatatirea calitatii culturilor, prin dezinfectie, dezinsectie si protectie.
Prin tratarea semintelor se contribuie la optimizarea productiei oferind acestora protectie fata de boli si daunatori ori pentru a stopa incoltirea.
Aplicand astfel de tratamente direct la samanta, ajuta la cresterea capacitatii de germinatie, putandu-se totodata folosi hormoni de crestere pentru a spori performanta culturilor in timpul perioadei de vegetatie.
Aplicarea tratamentelor la samanta este o alternativa mai ecologica fata de aplicarea pesticidelor dupa ce culturile s-au dezvoltat.
In functie de tipul de tratament efectuat, se pot utiliza fungicide, insecticide, inoculanti microbieni, hormoni de crestere sau ingrasaminte.
Tratamentele care se aplica depind de starea semintelor, acestea putand fi folosite pentru a ajuta semintele ranite, bolnave, sau pentru a oferi protectie celor sanatoase.