Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,72949 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Tratamente seminte floarea soarelui

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Filtre
Adaugă
Sortare

Matrice  Listă 

3 Rezultate

Set Descending Direction
 • Maxim XL 035 FS, 20 litri

  5.210,20 Lei Prețul include TVA
  Manufacturer: SyngentaUtilizatori: Populatie, ProfesionistiCultura: floarea soarelui, porumbSubstanta Activa Fungicide: Fludioxonil, MefenoxamConcentratie Substanta Activa: 25 g/litru; 10 g/litruTratament prevenire: boli
 • Transport Gratuit

  Apron XL 350 ES, 5 litri

  6.970,55 Lei Prețul include TVA
  Manufacturer: SyngentaUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: floarea soarelui, mazare, sfecla de zahar, tomateSubstanta Activa Fungicide: MefenoxamConcentratie Substanta Activa: 350 g/litruTratament prevenire: boli
 • Transport Gratuit

  Seedoprid 600 FS, 1 litru

  Stoc epuizat

  Manufacturer: AdamaUtilizatori: ProfesionistiCultura: floarea soarelui, grau, orz, orzoaica, porumb, rapita, sfecla de zaharSubstanta Activa Insecticide: imidachlopridConcentratie Substanta Activa: 600 g/litruTratament prevenire: atac insecte

Matrice  Listă 

3 Rezultate

Set Descending Direction

Tratarea semintelor este o procedura ce presupune aplicarea de agenti biologici, fizici sau chimici, inainte de plantarea semintelor. Aceste tratamente au rolul de a asigura protectia si imbunatatirea calitatii culturilor, prin dezinfectie, dezinsectie si protectie.
Prin tratarea semintelor se contribuie la optimizarea productiei oferind acestora protectie fata de boli si daunatori ori pentru a stopa incoltirea.
Aplicand astfel de tratamente direct la samanta, ajuta la cresterea capacitatii de germinatie, putandu-se totodata folosi hormoni de crestere pentru a spori performanta culturilor in timpul perioadei de vegetatie.
Aplicarea tratamentelor la samanta este o alternativa mai ecologica fata de aplicarea pesticidelor dupa ce culturile s-au dezvoltat.
In functie de tipul de tratament efectuat, se pot utiliza fungicide, insecticide, inoculanti microbieni, hormoni de crestere sau ingrasaminte.
Tratamentele care se aplica depind de starea semintelor, acestea putand fi folosite pentru a ajuta semintele ranite, bolnave, sau pentru a oferi protectie celor sanatoase.