Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71846 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

ULV Generator Tifone ICAT

ULV Generator Tifone ICAT

58.573,19 Lei Prețul include TVA

ULV Generator Tifone ICAT

  • ULV Generator Tifone ICAT
  • ULV Generator Tifone ICAT
  • ULV Generator Tifone ICAT

ULV Generator Tifone ICAT

Disponibil În Stoc

Tifone ICAT are ca performanta o raza de imprastiere prin pulverizare de 15-18 metri. Generatorul este usor de transportat, si poate fi incarcat si descarcat in aproximativ 30 de secunde. Pachetul standard ofera si o telecomanda cu cablu de 5 metri.

58.573,19 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Tifone ICAT are ca performanta o raza de imprastiere prin pulverizare de 15-18 metri. Generatorul este usor de transportat, si poate fi incarcat si descarcat in aproximativ 30 de secunde. Pachetul standard ofera si o telecomanda cu cablu de 5 metri.Tunul de pulverizare este flexibil cu diametru de 165 mm, cu 4 duze de pulverizare care permit tratarea orizontala totala si posibilitatea de directionare verticala.Este echipat cu un motor industrial pe benzina de 13 CP, racit cu aer. Rezervorul de combustibil are capacitate de 6.5 litri.

Pompa de presiune, formata din 3 diafragme de Viton, poate pulveriza pana la 43 de litri pe minut, cu o presiune intre 0 si 40 de bari.

Rezervorul principal pentru pulverizarea ULV este fabricat din polipropilena, de culoare rosie, capacitatea rezervorului fiind de 315 litri fara dispozitiv de masurare a volumului. Acesta are atasat in interior si un sistem de amestec al solutiei.Spectrul particulelor pulverizate este intre 30 si 80 microni.


Dimensiuni: Lungime 120 cm, latime 85 cm, inaltime 140 cm.

Pot fi achizitionate separat diferite accesorii:

-Furtun de 50 de metri, rezistent la presiune de pana la 80 de bari: ideal pentru sprayere reziduala sau in locurile unde nu se poate ajunge cu masina;

-Ulv Absolut: creaza picaturi cu dimensiuni intre 3.7 si 4.4 microni, special pentru controlul insectelor zburatoare;

-Sistem Termonebulizare Aerosoli: contine un tun atasabil, un sistem de pulverizare si un rezervor de insecticid de 8 litri;

-Pompa de microdozare: masina functioneaza doar cu apa curata in rezervorul mare; pompa, diafragma nu sunt atinse de chimicale. Nu este nevoie de spalare ulterioara utilizarii. Pompa de microdozare ia pesticidele din unul din cele 2 rezervoare si le injecteaza in sectiunea finala a circuitului de sprayere.
Acest tip de sistem permite utilizarea diferitelor tipuri de pulverizari pe zone. Are conexiune pentru spalarea rapida a pompei de dozare.

-Miscarea automata, unghiulara, programabila. Este accesoriul ideal cu avantajele miscarii total automate. O calitate precisa si constanta de pulverizare. Este programabil pentru un anumit unghi stanga <-> dreapta de la 15° la 220°;

-Capac de canalizare pentru termonebulizare fortata. Kitul contine si tubulatura de 3 metri. Se utilizeaza pentru termonebulizarea canalelor sau scurgerilor.

 

 

Informații Tehnice

Producator Tifone
Modalitate de ambalare 1 unitate
Utilizatori N/A
Formulare/Stare plastic
Valabilitate (ani) N/A
Tip Aparatura ULV - Ceata Rece
Mobilitate pentru vehicol
Culoare rosu
Capacitate Rezervor peste 151 litri
Sursa energie N/A

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?