Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71982 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Actara 25 WG, 40 g

Actara 25 WG, 40 g

101,37 Lei Prețul include TVA

Actara 25 WG, 40 g

Actara 25 WG, 40 g

Transport Gratuit

Disponibil În Stoc

Insecticid sistemic cu efect de lunga durata ce combate un spectru larg de daunatori la un numar mare de culturi. Actioneaza prin contact si ingestie.

101,37 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Substanta activa: Thiametoxam 25%

Caracteristici: Actara 25 WG este insecticid sistemic cu efect de lunga durata ce combate un spectru larg de daunatori la un numar mare de culturi. Actioneaza prin contact si ingestie. Produsul patrunde rapid in planta si apoi este transportat ascendent (acropetal) prin sistemul vascular, protejand intreaga planta, precum si noile cresteri. Combate daunatorii atat in stadiul de larva, cat si de adult.

Mod de actiune si utilizare: Pentru aplicari foliare, se recomanda 1-2 tratamente pe sezon, la avertizare, in functie de cultura si biologia fiecarui daunator. Se recomanda alternarea cu produse din alte grupe chimice (piretroizi), de exemplu insecticidul Karate Zeon.

Plante tratate: Cartof, Castraveti, Ceapa, Floarea soarelui, Grau, Mar, Orz, Par, Piersic, Porumb, Prun, Rapita, Tomate, Varza, Vinete.

Insecte combatute: Gandacul de colorado, Afidele, Paduchele, Musculita alba de sera, Tripsi, Ratisoara frunzelor, Gandacul ghebos, Plosnita cerealelor, Minierul marmorat, Molia miniera circulara, Paduchele lanos, Paduchele din San Jose, Gargarita, Viespea cu fierastrau, Puricele melifer, Paduchele verde, Viespea neagra a prunelor, Viespea rapitei, Plosnita verde, Paduchele cenusiu.

Cultura Agentul daunator Doza

Doza per 1.5 g

Cartof Gandacul din Colorado, Afide 80 g/ ha 15 l/ 200-250 mp
 Vinete (camp)  Gandacul din Colorado  60 g/ ha   15 l/ 250 mp 
 Varza (camp) Paduchele cenusiu  0.02% (120 g/ ha)   7.5 l/ 125 mp
 Castraveti solarii   Paduchele verde   0.01% (100 g/ ha)  15 l/ 150 mp 
 Musculita alba de sera, Tripsul californian  0.02% (200 g/ ha)   7.5 l/ 75 mp
 Tomate solarii Musca miniera, Musculita alba de sera  0.02% (200 g/ ha)   7.5 l/ 75 mp
 Ceapa camp Tripsul tutunului  0.02% (160 g/ ha)   7.5 l/ 100 mp
 Plantatii pe rod si pepiniere de mar Afide  0.01% (150 g/ ha)   15 l/ 100 mp 
 Par Puricele melifer  0.015% (150 g/ ha)   10 l/ 100 mp
 Mar Insecte minatoare, gargarita florilor de mar,viespea prunului, paduchele lanos, paduchele din San Jose  0.01% (150 g/ ha)    15 l/ 100 mp
 Piersic Paduchele verde  0.01% (100 g/ ha)  15 l/ 150 mp 
 Porumb Ratisoara (tratament de corectie)  100 g/ ha   
 Floarea soarelui Ratisoara (tratament de corectie)  100 g/ ha   
 Cereale paioase Gandacul ghebos  70-100 g/ ha   
 Grau Plosnita cerealelor  70 g/ ha   
 Grau, Orz Afidele cerealelor  70 g/ ha   
 Rapita Viespea rapitei   70 g/ ha  

Informații Tehnice

Producator Syngenta
Modalitate de ambalare 40 g
Utilizatori amatori, profesionisti
Formulare/Stare WG - granule dispersabile in apa
Valabilitate (ani) Nu
Substanta Activa Insecticide thiamethoxam
Concentratie Substanta Activa 250 g/kg
Efect asupra albinelor cu
Cultura cartof, castraveti, mar, par, piersic, tomate, vinete
Culturi bio nepotrivite
Modul de actiune contact, ingestie, sistemic
Scapa de afide, buha verzei, gandacul de Colorado, musculita alba de sera, omizi, paduchele cenusiu, paduchele verde, paduchi, trips, tripsul californian
Dozaj Nu
Tipuri Aplicare pulverizeaza rezidual, ULV - ceata rece
Miros sesizabil

Note și păreri

4,83
18 Voturi
5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea
Vezi toate părerile

Ai o opinie despre acest produs?

Te încurajăm să-ți exprimi opiniile pentru a îmbunătăți experiența tuturor utilizatorilor.

Părerile utilizatorilor

18 Păreri
Otilia
26 octombrie 2017
va contactez cu rugamintea de a mi da un sfat profesionist in legatura cu solutiile de eliminare a unui parazit, si anume paduchele lanos sau cosenile fainoase.!!!Mi a invadat foarte multe plante verzi de apartament (leandru, iedera, etc), iar insecticidul universal obisnuit pe care il foloseam prevenitv pana acum nu are nici un efect.!!!Am inteles ca Actara ar fi eficient.!!!Puteti sa mi sugerati ce anume sa folosesc, in ce dozaj, perioada de administrare, etc.!!!Intentionez sa fac comanda pe siteul dvs dupa ce stiu exact ce anume este eficient pt acest parazit.!!!De asemenea, m ar interesa sa stiu daca este toxic pt animalele de apartament.
Botanistii.ro
26 octombrie 2017
Pentru tomate si castraveti 1.5 gr se dizolva in 7.5 l apa. Cantitatea de 6 litri apa nu este prea mica, iar ofilirea poate sa fie produsa de un alt factor (boala, cantitate de apa insuficienta sau temperaturi ridicate).
Gabi
26 octombrie 2017
Am tratat rosiile si castravetii din solar cu Actara in concentratie de 1,5 grame la 6 litri apa si s-au ofilit tulpinile.!!!Ce pot sa mai fac... ?
Mihai
26 octombrie 2017
Buna ziua,!!!Mi s-a recomandat Actara pentru inlaturarea musculitelor pe care le am la cateva plante verzi de ghiveci. Au inceput sa apara tot mai multe si deja misuna prin incapere. Imi puteti spune, va rog, cum ar trebui sa procedez in acest caz? Ce concentratie sa folosec, daca trebuie pulverizat insecticidul pe planta sau pus in pamant..!!!Mentionez ca aceste musculite stau sub ghiveci, mai multe, in farfuria lui..dar sunt si deasupra pe pamantul plantelor.!!!Multumesc anticipat !!!!O zi buna !!!!Mihai, Bistrita
stefan
26 octombrie 2017
nu am mai folosit!!!ptr ca sunt incepatoare dar sper ca!!!am sa fac o gradina frumoasa cu ajutorul ăroduselor dumv
Botanistii.ro
26 octombrie 2017
Actara este un insecticid folosit impotriva paduchelui lanos. Doza folosita este de 1.5 gr in 7.5 l apa, dar se poate folosi si mai concentrat in 5 litri. Este indicat sa pulverizati plantele pe zona infectata, iar cele care inca nu au apucat sa fie invadate este bine sa fie izolate ca sa nu fie infectate. Se pot face 2 tratamente consecutive, la intervale de minim 7 zile, in caz ca nu au murit din prima pulverizare.!!!Insecticidul nu este toxic pentru animale, daca nu sunt in zona atunci cand este pulverizat.
Botanistii.ro
26 octombrie 2017
Desigur, insecticidul Actara poate fi aplicat in combinatie cu Zeama Bordeleza (http://www.botanistii.ro/zeama-bordeleza-cerexagri.html) sau Funguran (http://www.botanistii.ro/spiess-funguran-oh-50-wp-1.html), atat timp cat se pastreaza dozele recomandate pentru fiecare produs in parte.
Razvan Tanase
26 octombrie 2017
Bună ziua ! Spuneti-mi si mie va rog, daca insecticidul Actara poate fi combinat cu produse cuprice cum ar fi Funguran sau Zeama bordeleză.
Ratiu Daniela
26 octombrie 2017
eu am luat produsul pentru larve gandaci de mai care au intrat la radacina unui trandafir japonez, dupa utilizarea produsului nu au mai cazut frunze si nici planta nu a fost afectata
iordachescu stefan
26 octombrie 2017
Buna ziua! Doresc sa imi recomandati un tratament eficient impotriva paduchelui lanos al lamaiului. V-as ruga sa imi comunicati daca tratatentul trebuie aplicat doar la nivel foliar sau daca trebuie utilizat si pentru stropire la radacina. Va multumesc!
vasiliu
26 octombrie 2017
s.ar putea folosi si!!!pentru trandafiri ?
Botanistii.ro
26 octombrie 2017
Insecticidul Actara este unul dintre cele mai indicate produse in combaterea daunatorilor aparuti la trandafir. Intrucat acesta are efect si de contact, cel mai indicat este sa fie aplicat seara, cand albinele se retrag.
CASANALTA
26 octombrie 2017
Buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca actara e bun de folosit la trandafirii de gradina!!!care au paduchi si dupa ce perioada de la stropire albinele nu mai sunt afectate?Multumesc frumos!
Nicolae Cojocaru
26 octombrie 2017
Care este intervalul de timp scurs de la efectuarea tratamentele cu Actara, Decis,... la tomate pana ce acestea pot fi consumate...Repaus parca se zice...Multumiri anticipate, NC
Botanistii.ro
26 octombrie 2017
Daca sunt si stupi de albine in apropiere, atunci Actara nu este indicat, intrucat le afecteaza.!!!Se aplica insecticde care nu dauneaza albinelor, cum ar fi Calypso sau Mavrik.
Radu
26 octombrie 2017
Am o plantatie cu afin in floare si a aparut gandacul japonez, pot folosii actara .Langa plantatie am si stupi cu albine.
Alex
26 octombrie 2017
Buna ziua! Vreau sa tratez cateva plante cu Actara pentru a scapa de musculitele de umezeala insa avem o pisica ce se joaca des cu pamantul florilor si cateodata musca frunzele. Exista efecte adverse asupra pisicilor?
Botanistii.ro
26 octombrie 2017
In cazul tratamentelor cu Actara si Decis la tomate, perioada de pauza pana a consum este de 3-7 zile.
×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?