Află cine ne recomandă

4,86290 voturi
‹ Înapoi la Pagina Produsului

Seminte spanac, menta, sfecla rosie

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Filtre
Adaugă
Sortare

13 Rezultate

Set Descending Direction
  • rocalba seed spinach gigante de invierno 25 g - 1

    Disponibil astăzi

    Spanac Gigante De Invierno, 25 g

    5,78 Lei
    Producator: RocalbaUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: spanac
  • sfecla rosie cylindra 250 g - 1
    15%

    Disponibil astăzi

    Seminte Sfecla Rosie Cylindra, 250 g

    21,82 Lei

    25,67 Lei

    Producator: PieterpikzonenUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: sfecla rosie
  • rocalba seed red beet aplastada de egipto 25 g - 1

    Disponibil astăzi

    Sfecla Rosie Aplastada De Egipto, 25 g

    6,11 Lei
    Producator: RocalbaUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: sfecla rosie
  • rocalba seed curly mint 0 5 g - 1

    Disponibil astăzi

    Menta Curly, 0.5 g

    5,78 Lei
    Producator: RocalbaUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: menta
  • rocalba seed beet roja rhubarb chard 10 g - 1

    Disponibil astăzi

    Sfecla Roja Rhubarb Chard, 10 g

    4,75 Lei
    Producator: RocalbaUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: sfecla rosie
  • rocalba seed spinach gigante de invierno 250 g - 1

    Disponibil astăzi

    Spanac Gigante De Invierno, 250 g

    21,91 Lei
    Producator: RocalbaUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: spanac
  • sfecla rosie cylindra 500 g - 1
    15%

    Disponibil astăzi

    Seminte Sfecla Rosie Cylindra, 500 g

    38,96 Lei

    45,83 Lei

    Producator: PieterpikzonenUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: sfecla rosie
  • rocalba seed red beet cylindra 10 g - 1

    Disponibil astăzi

    Sfecla Rosie Cylindra, 10 g

    4,75 Lei
    Producator: RocalbaUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: sfecla rosie
  • rocalba seed mint 0 5 g - 1

    Disponibil astăzi

    Menta, 0.5 g

    5,78 Lei
    Producator: RocalbaUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: menta
  • rocalba seed beet bright lights 10 g - 1

    Disponibil astăzi

    Sfecla Bright Lights, 10 g

    4,75 Lei
    Producator: RocalbaUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: sfecla rosie
  • rocalba seed spinach viking 250 g - 1

    Disponibil astăzi

    Spanac Viking, 250 g

    10,38 Lei
    Producator: RocalbaUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: spanac
  • rocalba seed beet amarilla de lyon 2 25 g - 2

    Disponibil astăzi

    Sfecla Amarilla De Lyon 2,25 g

    5,73 Lei
    Producator: RocalbaUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: sfecla rosie
  • rocalba seed red beet cylindra 100 g - 1

    Disponibil astăzi

    Sfecla Rosie Cylindra, 100 g

    15,65 Lei
    Producator: RocalbaUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: sfecla rosie

13 Rezultate

Set Descending Direction

Din punct de vedere botanic, semintele sunt embrioni ai plantelor, ce rezulta prin procesul de reproducere al plantelor, in urma fecundarii ovulului de catre polen. Plantele capabile sa produca seminte se numesc spermatofite. Dupa modul in care se regaseste samanta, acestea se impart in doua categorii: angiosperme (semintele sunt inchise in fruct) si gimnosperme (semintele sunt libere, ca de exemplu, coniferele).

Dimensiunea si forma semintelor difera la fiecare planta. In general, plantele anuale formeaza  numeroase seminte, de dimensiuni mici, pe cand cele perene formeaza seminte mai putine, voluminoase, ce necesita resurse suplimentare.

Germinarea este procesul prin care in samanta se reactiveaza procesele metabolice de crestere, iar aceasta se transforma in rasad. Din punct de vedere agronomic, o caracteristica foarte importanta a semintelor este facultatea germinativa, ce reprezinta capacitatea semintelor de a germina. Aceasta este influentata de conditiile de cultura, pastrare, recoltare etc.