Află cine ne recomandă

4,86290 voturi
‹ Înapoi la Pagina Produsului

Seminte ceapa, oregano, arpagic

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Filtre
Adaugă
Sortare

4 Rezultate

Set Ascending Direction
  • rocalba seed red onion morada de amposta bio 2 g - 1

    Disponibil astăzi

    Ceapa rosie Morada de Amposta BIO, 2 g

    5,88 Lei
    Producator: RocalbaUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: ceapa
  • rocalba seed chive praga 132 seeds - 1

    Disponibil astăzi

    Arpagic Praga, 132 seminte

    5,88 Lei
    Producator: RocalbaUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: arpagic
  • rocalba seed white onion stuttgarter bio 3 g - 1

    Disponibil astăzi

    Ceapa Alba Stuttgarter Bio, 3 g

    5,88 Lei
    Producator: RocalbaUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: ceapa
  • rocalba seed green onion blanc de lisbonne bio 2 g - 1

    Disponibil astăzi

    Ceapa Verde Blanc de Lisbonne Bio, 2 g

    5,88 Lei
    Producator: RocalbaUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: ceapa

4 Rezultate

Set Ascending Direction

Din punct de vedere botanic, semintele sunt embrioni ai plantelor, ce rezulta prin procesul de reproducere al plantelor, in urma fecundarii ovulului de catre polen. Plantele capabile sa produca seminte se numesc spermatofite. Dupa modul in care se regaseste samanta, acestea se impart in doua categorii: angiosperme (semintele sunt inchise in fruct) si gimnosperme (semintele sunt libere, ca de exemplu, coniferele).

Dimensiunea si forma semintelor difera la fiecare planta. In general, plantele anuale formeaza  numeroase seminte, de dimensiuni mici, pe cand cele perene formeaza seminte mai putine, voluminoase, ce necesita resurse suplimentare.

Germinarea este procesul prin care in samanta se reactiveaza procesele metabolice de crestere, iar aceasta se transforma in rasad. Din punct de vedere agronomic, o caracteristica foarte importanta a semintelor este facultatea germinativa, ce reprezinta capacitatea semintelor de a germina. Aceasta este influentata de conditiile de cultura, pastrare, recoltare etc.