Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71846 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Rodexion Parafinat

Rodexion Parafinat

29,87 Lei Prețul include TVA

Rodexion Parafinat

Rodexion Parafinat

Stoc epuizat

Rodexion Parafinat este un raticid cerat gata preparat destinat luptei impotriva rozatoarelor atat pentru uz civil cat si industrial.
29,87 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

RODEXION PARAFINAT

 

Este o momeala adecvata controlului populatiilor de soareci, sobolani, soareci de camp, de diverse specii, ce contine un puternic anticoagulant (bromadiolona). Ingerarea unei singure bucati cauzeaza in scurt timp moartea oricarui rozator, fara a crea o stare de panica sau a trezi suspiciuni in sanul populatiei vizate. Acest lucru este posibil datorita mecanismului de actiune al anticoagulantilor indirecti, care nu cauzeaza nici o senzatie de durere rozatoarelor ci numai puternice hemoragii interne, letale.

Rozatoarele simt o senzatie de sufocare si au tendinta de a iesi in spatii deschise unde sucomba. Datorita continutului echilibrat de substante atractive (grasimi, uleiuri, zahar) si potentiatorilor de arome, Rodexion poate fi utilizat cu succes la deratizarea oricaror incinte destinate uzului civil si industrial, precum case, birourri, cladiri ce deservesc comunitatea si hale industriale. La fel de bine poate fi utilizat si in camp deschis, acolo unde tratamentele cu alte momeli mai putin atractive nu au dat rezultate in lupta cu rozatoarele.

Mod de utilizare:

- 40g de produs pentru sobolani

- 20-30g pentru soareci

in apropiere de gaurile de intrare in galerii, de-a lungul traseelor pe care se deplaseaza, precum si in locurile cu cea mai mare rata de frecventare. Evitati manipularea produsului fara manusi de protectie.

Momelile trebuiesc plasate in interiorul unui container specializat, care va fi fixat corespunzator, in asa fel incat sa permita numai accesul animalelor din grupul tinta si cu evitarea, pe cat posibil, a imprastierii momelii in mediul ambient.

La fiecare 2-3 zile veti proceda la verificarea cantitatilor de otrava in locurile stabilite, completand cantitatile lipsa, dupa nevoie.

Informații Tehnice

Modalitate de ambalare 10 kg
Utilizatori N/A
Formulare/Stare bloc cerat
Valabilitate (ani) N/A
Substanta Activa Raticide bromadiolon
Concentratie Substanta Activa 0,05 g/kg
Culoare rosu
Combate activitatea N/A

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?