Află cine ne recomandă

4,74273 voturi

E DESCHIS Și LIVRĂM RAPID

Știm că este o perioadă în care apar schimbări de la o zi la alta.

De aceea dorim să te asigurăm că am luat toate măsurile necesare pentru a putea să

continuĂM preluarea, procesarea și livrarea comenzilor Pentru singuranța tuturor, te rugăm să iei în considerare plata online cu cardul și

să eviți, pe cât posibil, plata cash.
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Nu-Film P, 500 ml

Nu-Film P, 500 ml

Nu-Film P, 500 ml

Nu-Film P, 500 ml

Stoc epuizat

Unde te găsim?

Alege orașul în care dorești să primești pachetul pentru a primi estimări de durată și cost livrare

Descriere Produs

Nu-Film P este un adjuvant natural utilizat pentru aderenta si dispersia produselor de uz fitosanitar.

Substanta activa: poli-1-p-mentena 96%.

Mod de actiune: Nu Film P actioneaza ca adjuvant si ca agent de dispersie a solutiei de tratat. Detine proprietati non-ionice concepute pentru a imbunatati contactul, umezirea si aderenta pesticidelor pe suprafata plantelor. Dupa aplicarea pe plante, Nu film P polimerizeaza la contactul cu aerul si radiatia solara formand o pelicula fina, elastica, semi-permeabila si insolubila in apa. Aceasta pelicula incapsuleaza particulele de pesticid care sunt apoi eliberate treptat. El previne inlaturarea de pe foliajul plantelor, in urma actiunii apei din precipitatii si a vantului, a pesticidului cu care este amesctecat.

Se realizeaza astfel, prelungirea duratei de activitate a pesticidului si cresterea eficacitatii acestuia, inclusiv in conditiile unor precipitatii abundente si frecvente. In zilele cu arsita, plantele sunt protejate si de efectul radiatiilor ultraviolete. Produsul nu influenteaza in mod negativ procesele de fotosinteza si evapotranspiratie din plante. In conformitate cu cele mai multe conditii, se aplica tratamente prin pulverizare care conțin Nu film P in timpul zilei, cu cel putin o ora inainte de o ploaie anticipata.

Pelicula de Nu Film P va rezista la aproximativ 3 cm de ploaie pentru un interval de 7-10 zile, in acest fel asigurand ca pesticidele pulverizate sa nu se piarda rapid dupa aplicare. Adjuvantul Nu Film P nu spumeg, ingheata sau infunda duzele pulverizatorului. S-a dovedit a fi eficient la aplicarile efectuate prin pulverizare aeriana sau la nivelul solului. Adjuvantul imbunatateste aplicarile initiale de pesticid si permite o redistribuire excelenta a pulverizarii aeriene, oferind astfel o acoperire completa.

Mod de utilizare: Nu Film P poate fi utilizat cu produse pentru agricultura, silvicultura, vegetatie ornamental si industriala, gazon si utilizari in afara culturilor. Ca adjuvant si agent de dispersie, Nu-Film P se utilizeaza in doza de 0,5 l/ha pentru toate culturile, in amestec cu produse cu actiune de contact, dar si cu produse translaminare sausistemice. Volumul de solutie este specific culturii care urmeaza a fi tratate: 400 l/ha la cartof, 600-1000 l/ha la vita de vie, 1000-1500 l/ha la pomi fructiferi si 800-1000 l/ha la legume.

Cultura Doza Doza la 10 litri apa
Cartof 0.5 l/ha 12.5 ml
Vita de vie 5-8 ml
Pomi fructiferi 3-5 ml
Legume 5-6 ml

Informații Tehnice

Producator Aectra
Modalitate de ambalare 500 ml
Utilizatori Personal instruit, Populatie, Profesionisti
Formulare/Stare EC - concentrat emulsionabil
Valabilitate (ani) 5
Cultura cereale, floarea soarelui, legume, pomi fructiferi, porumb, vita de vie
Substanta activa crestere poli-1-p-mentena
Concentratie Substanta Activa 960 g/litru
Culturi bio nepotrivite
Tipuri Aplicare Nu
Tratament prevenire Nu
Tip de actiune adjuvanti

S-ar putea să-ți fie de folos

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?

  • Adresa Email