Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,72880 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Regulatori crestere nepotrivite culturi bio, trandafiri, SL - concentrat solubil

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Filtre
Adaugă
Sortare

Matrice  Listă 

2 Rezultate

Set Descending Direction
  • Atonik, 100 ml

    (6)
    31,50 Lei Prețul include TVA
    Manufacturer: AectraUtilizatori: amatori, profesionistiCultura: ardei, cartof, castraveti, floarea soarelui, sfecla de zahar, tomate, trandafiri, vita de vieSubstanta activa crestere: nitroguaiacolat de sodiu, orto-nitrofenolat de sodiu, paranitrofenolat de sodiuConcentratie Substanta Activa: 1 g/kg, 2 g/kg, 3 g/kgTratament prevenire: boliCulturi bio: nepotriviteTipuri Aplicare: pulverizeaza rezidual
  • Atonik, 1 litru

    (4)
    223,45 Lei Prețul include TVA
    Manufacturer: AectraUtilizatori: amatori, profesionistiCultura: ardei, cartof, castraveti, floarea soarelui, sfecla de zahar, tomate, trandafiri, vita de vieSubstanta activa crestere: nitroguaiacolat de sodiu, orto-nitrofenolat de sodiu, paranitrofenolat de sodiuConcentratie Substanta Activa: 1 g/kg, 2 g/kg, 3 g/kgTratament prevenire: boliCulturi bio: nepotriviteTipuri Aplicare: pulverizeaza rezidual

Matrice  Listă 

2 Rezultate

Set Descending Direction

Regulatorii de crestere, cunoscuti si ca hormoni pentru plante, sunt substante chimice care in cantitati mici influenteaza cresterea si dezvoltarea plantelor. In mod natural, ele sunt produse in interiorul plantei si determina formarea florilor, tulpinilor, frunzelor, caderea frunzelor si maturarea fructelor. Acestea au fost în mare parte sintetizate de catre om, fiind folosite fie pentru reglarea cresterii plantelor, fie pentru a inhiba buruienile nedorite.

Regulatorii de crestere au un rol important in agricultura pentru mentinerea productiei, dar trebuie utilizati in mod corespunzator deoarece atunci cand sunt folositi in mod excesiv, pot aparea anumite tulburari hormonale, de exemplu fructele pot parea mature la suprafata, dar interiorul va ramane necopt, scazandu-le astfel calitatea.