Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71787 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Raisan 51 CS Dezinfectant sol, 25 Litri

Raisan 51 CS Dezinfectant sol, 25 Litri

267,05 Lei Prețul include TVA

Raisan 51 CS Dezinfectant sol, 25 Litri

Raisan 51 CS Dezinfectant sol, 25 Litri

Raisan 51 CS Dezinfectant sol, 25 Litri

Stoc epuizat

Raisan 51 este un fumigant de sol pentru sere si solarii cu activitate multipla de combatere: nematocida, fungicida, insecticida si erbicida. Ajuta la combaterea ciupercilor din sol (Fusarium, Verticillum, Rhizoctonia, Armillaria, Pythium, etc.), nematozilor (Meloydogine, Pratylenchus, etc.), insectelor, si nu in ultimul rand impotriva buruienilor.

267,05 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Raisan 51 este un fumigant de sol pentru sere si solarii cu activitate multipla de combatere: nematocida, fungicida, insecticida si erbicida. Ajuta la combaterea ciupercilor din sol (Fusarium, Verticillum, Rhizoctonia, Armillaria, Pythium, etc.), nematozilor (Meloydogine, Pratylenchus, etc.), insectelor, si nu in ultimul rand impotriva buruienilor.

Substanta activa: metam-sodiu 510 g/l.

Caracteristici: Raisan 51 inlatura competitia pe care o creaza buruienile, bolile si nematozii care apar in perioada germinarii si a primelor faze de vegetatie, controleaza buruienile, prin distrugerea semintelor aflate in sol la momentul aplicarii. Totodata Raisan 51 permite reducerea sau eliminarea cheltuielilor cu erbicidele postemergente, protejeaza impotriva nematozilor pe o perioada indelungata.

Mod de actiune si utilizare:

- Pregatirea solului: eliminati complet toate resturile ramase in sol de la plantatia anterioara. Solul trebuie sa fie destul de umed. Arati solul pana la o adancime de 25-30 cm. Temperatura solului trebuie sa fie intre 10 si 25°C. 

- Metode de aplicare si de etansare: Imediat dupa tratament, solul trebuie sa fie sigilat pentru a evita pierderea de gaz. Exista diferite moduri de etansare: cu folie de plastic sau prin compactarea solului. Se aplica in sol in cantitate de 750 - 1200 l/ha, doza poate fi marita pana la 2000 l/ha. Raisan 51 este solubil in apa, ceea ce permite o aplicare prin sistemul de irigare. Produsul poate fi aplicat la o adancime de 10 cm, prin udare sau injectare. Cea mai recomandata metoda pentru Raisan 51 este irigarea prin picurare, deoarece permite o distributie uniforma a produsului atat pe orizontala cat si pe adancime.

- Aerisire: Dupa tratare solul trebuie lucrat pentru a ajuta gazele care au mai ramas sa se elimine. Infiintarea culturii se poate face dupa 5-6 zile de la aerisire.

Produsul se descompune in sol si nu lasa reziduuri in planta.

PRECAUTII:

- Nu se aplica in culturile deja stabilite.

- Nu se recomanda aplicarea prin stropire cu apa.

- O distanta minima de siguranta de 1 metru trebuie lasata intre suprafata care urmeaza sa fie dezinfectate si orice plante care trebuie protejate.

- Nu aplicati in sere cu culturi stabilite.

- Evitati contaminarea apei si controlati cu atentie volumul de apa utilizat.

- In sol foarte compact si cu un continut ridicat de materie organica ar trebui sa fie luate masuri speciale de precauție.

- Nu se amesteca cu alte produse agrochimice.

Plante tratate: Tomate, Castraveti, Cartof, Capsuni, Flori, Tutun, Pepiniere, Rasadnite, Vita de vie.

Daunatori combatuti: Agenti patogeni, Daunatori de sol, Buruieni si cu doza recomandata de 750 - 1200 litri/ha.

pH: 8.5 - 11.0.

Densitate: 1.20 - 1.21 g/ml.

Solubilitate: Solubil in apa.

Aspect: Lichid galbui.

Modalitate de ambalare: 25 Litri

Cultura Agentul daunator Doza
Tomate, Castraveti, Cartof, Capsuni, Flori, Tutun, Pepiniere, Vita de vie.
Agenti patogeni si daunatori de sol din sere 750 l/ha


Informații Tehnice

Producator Lainco
Modalitate de ambalare 25 litri
Utilizare amatori, profesionisti
Substanta Activa Erbicide metam de sodiu
Concentratie Substanta Activa 510 g/litru
Impotriva albastrita, ambrosie, ardeiul broastei, busuiocul salbatic, caprisor, ciumafaie, coada calului, coada vulpii, coltii babei, cornuti, costrei, doritoare, fumarita, golicica, hirusor, hrana vacii, hrisca urcatoare, iarba barboasa, iarba grasa, iarba rosie, iarba vantului, loboda, lucerna samulastra, lungurica, mac salbatic, mazariche, meisor, mohor, mohor verde, musetel, mustar salbatic, obsiga secarii, odos, palamida, papadie, piciorul cocosului, pir tarator, pirul gros, podbal, pungulita, rapita salbatica, ridiche salbatica, rocoina, romanita de camp, salata salbatica, samulastra floarea soarelui, scanteiuta, spalacioasa, spanacul salbatic, stevie, stir salbatic, sugel, susai, teisor, tortel, traista ciobanului, trei frati patati, trepadatoare, troscot, turita, urda vacii, urzica mica, urzica moarta, ventrilica, voinicica, volbura, zamosita, zarna
Formulare/Stare CS - suspensie de microcapsule
Cultura cartof
Dozaj Nu
Momentul aplicarii preemergente
Buruieni combatute Nu
Valabilitate (ani) Nu
Tipuri Aplicare pulverizeaza rezidual

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?