Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71846 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Protect, baton cerat, 4*50 g

Protect, baton cerat, 4*50 g

7,74 Lei Prețul include TVA

Protect, baton cerat, 4*50 g

Protect, baton cerat, 4*50 g

Stoc epuizat

Protect este un baton presat impregnat cu parafină.
7,74 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Protect este o momeala cu efect anticoagulant impregnata cu parafina, destinata deratizarii locurilor umede. Raticidul PROTECT sub forma de cub cerat se poate utiliza in locuri umede (canalizari, pivnite umede, cai de comunicatii sapate de rozatoare etc.) unde momelile traditionale nu se pot utiliza cu eficienta dorita in locurile cu umiditate crescuta . Pentru a obtine rezultatul scontat se recomanda deratizarea complementara si la suprafata  cu momeala raticida Protect . O substanta extrem de amara BITREX continuta de momeala PROTECT, ajuta la prevenirea consumuli accidental de catre om si animale domestice .

Modul de utilizare : Plasati cubul cerat PROTECT  in apropierea cailor de comunicare, a cuiburilor sau locurilor de hranire a rozatoarelor . In pivnitele umede si in sapaturile din pereti, fixati cuburile cerate cu ajutorul unei sarme in asa fel ca animalele domestice sau copii sa nu poata sa ajunga la ele . 

Recomandata este folosirea statiilor de intoxicare (Top Rat Duo, Alfa, Ratatouille Etc.)

Moartea rozatoarelor survine dupa 3-4 zile de la data consumarii din momeala , iar exterminarea coloniei se poate realiza in 2-3 saptamani , in functie de dimensiunea teritoriului deratizat  si de marimea coloniei . Trebuie sa se asigure ca toate rozatoarele au posibilitatea de a consuma din momeala. Acest lucru se poate realizeaza prin controlul si  si completarea periodica (de 7-10 zile )a momelilor plasate . Controlul si completarea  trebuie continuata pana cand momelile raman neatinse , ceea ce inseamna deratizare totala.

ATENTIE se foloseste numai ca raticid conform instructiunilor de utilizare! Momeala se pastreaza sub cheie , in incaperi uscate si racoroase, ferita de alimente, furaje, copii si animale. In timpul manipularii este interzis fumatul , consumul de alimente si bauturi. Nu atingeti momeala cu mana neprotejata! In timpul manipularii folositi manusi de protectie! La terminarea lucrului se spala riguros mainile si fata cu apa calda si sapun. In cazul intoxicatiei accidentale adresati-va de urgenta medicului.

Batonul presat impregnat cu parafină se poate folosi şi în locuri umede pentru combaterea rozatoarelor (canale, pivniţe umede etc.). Batonul presat de 25 grame poate fi amplasată şi în staţii de intoxicare.
Conţine BITREX.

Substanţa activă: 0.005% bromadiolon;

Ambalare: 4 batoane x 50 g.

Informații Tehnice

Producator Babolna Bio
Modalitate de ambalare 1 unitate
Utilizatori N/A
Formulare/Stare bloc cerat
Valabilitate (ani) Nu
Substanta Activa Raticide bromadiolon
Concentratie Substanta Activa 0,05 g/kg
Culoare rosu
Combate activitatea N/A

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?