Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71787 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Alphaban Super EW, 500 ml

Alphaban Super EW, 500 ml

128,09 Lei Prețul include TVA

Alphaban Super EW, 500 ml

Alphaban Super EW, 500 ml

Alphaban Super EW, 500 ml

Stoc epuizat

Alphaban Super este un insecticid cu actiune multipla, formulat ca o emulsie de ulei in apa (EW). Acest tip de formulare permite o distributie omogena a materialului activ, asigurandu-se ca nivelurile de ingrediente active raman constante de la prima pana la ultima aplcare.

128,09 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Alphaban Super este un insecticid cu actiune multipla, formulat ca o emulsie de ulei in apa (EW). Acest tip de formulare permite o distributie omogena a substantelor active in timpul aplicarii, oferind astfel siguranta ca nivelul de ingrediente active ramane constant pe toata durata pulverizarii.

Ingrediente active: cipermetrin 14,5% w/w, tetrametrin 4,5% w/w și piperonil butoxid 19,3%

Distributia perfectă a materialului activ și a co-formulărilor în amestecul de pulverizare va ajuta, de asemenea, la crearea unei dimensiuni uniforme a picăturilor. Această dimensiune uniforma a picăturilor va ajuta la maximizarea acoperirii, creând un efect de camp chimic constant și fiabil asupra suprafețelor pulverizate.

Aceasta formula multiplă activă este versatilă, incluzând atât tetrametrinul piretroid de tip I, pentru efectele rapide de knock down si de spalare, cat și cipermetrinul piretroid de tip II, un puternic agent de ucidere a insectelor. Atât tipul I cât și tipul II sunt în continuare sporite în eficacitatea lor prin adăugarea unui agent sinergic metabolic, butoxid de piperonil. Acest lucru perturbă efectiv principala metodă de rezistență a insectelor față de un insecticid și, prin urmare, crește eficacitatea și durata controlului.

Aceasta formulare este ideala pentru tratamentele de dezinsectie impotriva insectelor taratoare si realizeaza si o pelicula care se depune in crapaturi si in fisuri, fortand insectele sa iasa in spatii deschise unde intra in contact cu tratamentul realizat. 

Alphaban Super a fost testat atat pe teren, cat si in conditii de laborator pe o gama mare de insecte taratoare si zburatoare. In testele de laborator au fost realizate aplicari asupra speciilor de insecte cele mai des intalnite, pe suprafete diferite de materiale. Rezultatele au aratat o rata totala de control asupra insectelor expuse direct insecticidului si o rata de succes dovedit la 14 zile de la tratament asupra insectelor care nu au fost expuse direct actiunii insecticidului.

Insecte combatute: insecte zburatoare si taratoare, inclusiv: plosnite de pat, purici, gandaci, muste, tantari, molii si viespi.

Insecte taratoare:

  • Tratament de preventie si de revenire: 25 ml insecticid/5 l apa

  • Tratamente de combatere: 50 ml insecticid/5 l de apa

Insecte zburatoare: 25 ml insecticid/5 l de apa

Daunatori vizati Dozaj (ml) Apa (litri)
Insecte taratoare 25 - 50 5
Insecte zburatoare 25 5

Informații Tehnice

Producator Pelgar
Modalitate de ambalare 500 ml
Formulare/Stare EW - emulsie in apa
Utilizare amatori, profesionisti
Tipuri Aplicare pulverizeaza rezidual
Substanta Activa Insecticide cipermetrin, piperonilbutoxid, tetrametrin
Modul de actiune contact, ingestie
Concentratie Substanta Activa 145 g/litru, 45 g/litru, 193 g/litru
Valabilitate (ani) Nu
Miros sesizabil
Combate activitatea furnici, gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare, muste, paianjeni, pestisorul de argint, purici, tantari, viespi

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?