Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71846 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Optic Gel, anti pasari

Optic Gel, anti pasari

202,30 Lei

277,27 Lei

Prețul include TVA

Optic Gel, anti pasari

  • Optic Gel, anti pasari
  • Optic Gel, anti pasari

Optic Gel, anti pasari

Transport Gratuit

Disponibil În Stoc

Repelentul de pasari Vectorgel este un produs cu o eficienta ridicata cu efect optic. S-a dovedit ca se poate potrivi impotriva majoritatii pasarilor, incluzand porumbeii si pescarusii. Acest produs se poate utiliza intr-o larva varietate de locatii fara a fi daunator pasarilor. Locatii incluzand case, cladiri guvernamentale, monumente istorice, magazine, statii de tren, acoperisuri. Este complet natural, non-toxic, formulat cu incrediente alimentare si lucreaza cu 4 simturi ale animalelor: vaz, miros, gust si atingere.

202,30 Lei

277,27 Lei

Prețul include TVA

Descriere Produs

Repelentul optic pentru pasari Vectorfog nu este toxic, este o inovatie prietenoasa cu mediul inconjurator care goneste pasarile nedorite, fara sa le raneasca. Repelentul este net superior altor variante de pe piata: repelent cu ultrasunete, sperietoare, tepuse si plase pentru pasari. Repelentii conventionali pentru pasari stimulaza doar unul dintre simturile acestora, de aceea au eficacitate limitata.

Inofensiv pasarilor; De-a lungul anilor multe tipuri de repelenti pentru pasari au disparut, datorita lipsei de eficacitate, dar si datorita efectelor asupra sanatatii. Ingredientele principale din repelentul optic Vectorfog sunt pe lista de substante sigure a US FDA, lista pentru substante chimice care pot fi adaugate in mancare si considerate sigure de experti. Repelentul Vectorfog contine ingrediente care emit stimuli vizuali, olfactivi si haptici (fiind iritante la atingere). Respingerea pasarilor este instantanee datorita iritarii olfactive, vizuale si tactile.

Modalitatea economica de a scapa de pasari; Vectorfog are un efect indelungat fara sa afecteze cladirile. Dupa aplicare orespunzatoare repelentul Vectorfog are efect intre 12 si 24 de luni. Nu mai este necesara reaplicarea la fiecare 3-6luni ca in cazul altor geluri. Nu ucide si nu raneste pasarile, dar le schimba instantaneu comportamentul, iar acestea zboara in alta parte.

  • Repeletul Vectorfog poate fi folosit in conditii variate de climat. Acesta este stabil chiar si cand temperatura variaza foarte mult, pana si in conditii de ploaie, vant sau zapada.

  • Repelentul poate fi folosit atat in zonele urbane cat si rurale, in exterior, dar si in interiorul cladirilor. Poate fi folosit in porturi, aeroporturi, stalpi de electiricitate, partile superioarea ale bazinelor cu apa, semne de circulatie, depozite, parcari, cladiri publice, stadioane si multe alte locatii unde pasarile cauzeaza probleme.

  • Repelentul optic Vectorfog este usor de folosit. Manualul de instructiuni ofera toate informatiile necesare.

  • In caz de contact cu pielea, zona trebuie curata cu apa si sapun. 

  • Produsul include tubul cu repelent Vectorfog, duza pentru aplicare si 6 recipiente.

Mai multe detalii despre repelent si instructiuni de folosire puteti gasi aici: Repelent Optic Vectorfog.

Informații Tehnice

Producator VectorFog
Modalitate de ambalare 1 unitate
Utilizatori N/A
Formulare/Stare gel
Valabilitate (ani) N/A
Combate activitatea porumbei, vrabii
Efect Tactil
Zone utilizare N/A

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?