Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71846 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Nuprid Max AL 222 FS, 1 litru

Nuprid Max AL 222 FS, 1 litru

174,40 Lei Prețul include TVA

Nuprid Max AL 222 FS, 1 litru

Nuprid Max AL 222 FS, 1 litru

Transport Gratuit

Disponibil În Stoc

NUPRID MAX AL 222 FS este un produs conditionat sub forma de suspensie apoasa concentrata, fina, omogena, de culoare rosie, care contine 12 g/l tebuconazol, substanta activa din clasa fungicidelor triazolice, si 210 g/l imidacloprid, substanta activa din grupa insecticidelor chloronicotinyl.

174,40 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Insecto-fungicid Nuprid Max AL 222 FS

Caracterizare: NUPRID MAX AL 222 FS este un produs conditionat sub forma de suspensie apoasa concentrata, fina, omogena, de culoare rosie, care contine 12 g/l tebuconazol, substanta activa din clasa fungicidelor triazolice, si 210 g/l imidacloprid, substanta activa din grupa insecticidelor chloronicotinyl. La depozitare prelungita, pot apare depuneri care, insa, printr-o agitare usoara, revin in suspensie.

Mod de actiune: Aplicat pe seminte, actioneaza ca un produs sistemic, fiind absorbit prin radacini si translocat in plante. Prin continutul de tebuconazol, actioneaza preventiv si curativ asupra agentilor fitopatogeni care se transmit prin seminte si sol, protejand culturile de grau, orz si orzoaica fata de unele din cele mai pagubitoare boli specifice cu, infectie externa si interna, cum sunt malura comuna si fuzarioza la grau, taciunele zburator si sfasierea frunzelor la orz si orzoaica. Prin continutul de imidacloprid, actioneaza asupra daunatorilor din sol si de pe plante, asigurandu-le o foarte buna protectie fata de mai multi daunatori care prejudiciaza culturile de cereale paioase in prima parte a perioadei de vegetatie. Actiunea insecticida a produsului se bazeaza pe efectul rapid asupra sistemului nervos al insectelor.

Mod de utilizare: Tratamentul semintelor destinate insamantarilor se face cu masini echipate pentru tratarea semiumeda/umeda a semintelor, trebuind sa fie prevazut cu dispozitive pentru agitarea continua a continutului din rezervor, inainte si pe tot parcursul operatiilor de tratare si sa fie bine reglate, pentru asigurarea dozelor recomandate/tona de samanta si a unei bune si uniforme acoperiri a semintelor.

Inainte de turnare in rezervorul masinii de tratat, continutul ambalajului se agita bine pentru omogenizare. Ambalajul golit complet se clateste imediat cu 1-2 l apa/ambalaj (in functie de marime), care se adauga in rezervorul masinii de tratat.

In functie de echipamentele din dotare si de experienta proprie, ladoza de produs recomandata pe tona de seminte, se pot aduga 4-6 litri apa/tona de samanta, luandu-se in calcul si apa adaugata de la clatirea ambalajelor golite.

Se recomanda ca tratarea semintelor sa se faca cat mai aproape de perioada optima de insamantare. La insacuirea semintelor tratate nu se vor folosi saci din folie de plastic, iar depozitarea, pana la insamantare se va face in spatii uscate, bine ventilate, separat de semintele destinate consumului sau procesarilor industriale. Samanta tratata nu se poate folosi de la un an la altul si nu se poate utiliza in alte scopuri decat pentru insamantari. Este interzis ca samanta tratata sa fie folosita in hrana oamenilor, a animalelor sau pentru obtinerea unor produse de consum prin procesare industriala.

Producator: Nufarm

Cultura Agentul daunator Doza
Grau Malura, Fuzarioza, Afidelor in vederea prevenirii aparitiei fenomenelor de ingalbenire, piticire si aspermie la grau 2.5 l/tona
Viermii sarma
Larvele gandacului ghebos
Orz, Orzoaica Taciunele zburator, Sfasierea frunzelor, Afide in vederea prevenirii fenomenelor de ingalbenire si piticire a orzului de toamna 2.5 l/tona
Viermii sarma
Larvele gandacului ghebos
Secara, Triticale Malura comuna, Fuzarioza, Viermii sarma, Larvele gandacului ghebos 2.5 l/tona

Informații Tehnice

Producator Nufarm
Modalitate de ambalare 1 litru
Utilizatori N/A
Valabilitate (ani) N/A
Formulare/Stare FS - suspensie concentrata tratare semintei
Cultura grau, orz, orzoaica, secara
Substanta Activa Insecticide imidachloprid
Substanta Activa Fungicide Tebuconazol
Concentratie Substanta Activa 210 g/litru; 12 g/litru
Tratament prevenire atac insecte, boli

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?