Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71846 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Lemon Glo mobilier

Lemon Glo mobilier

51,11 Lei Prețul include TVA

Lemon Glo mobilier

Lemon Glo mobilier

Stoc epuizat

Lemon Glo este un detergent concentrat pe baza de apa, care curata, protejeaza si face sa straluceasca la fiecare aplicare si care poate fi utilizat pe toate furniturile din lemn si chiar pe o mare varietate de alte suprafete.
51,11 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Ce necesitati satisface acest produs:
Pentru a conserva mobila simpla actiune de indepartare a prafului nu e suficienta. Aceasta are nevoie sa fie ingrijita in mod adecvat. Mobilierul de toate varstele necesita o ingrijire delicata pentru indepartarea murdariei si un strat protectiv care sa dea stralucire si splendoare, protejand de apa si de praf.
Descrierea produsului:
Lemon Glo este un detergent foarte concentrat pe baza de apa, care curata, protejeaza si face sa straluceasca la fiecare aplicare si care poate fi utilizat pe toate furniturile din lemn si chiar pe o mare varietate de alte suprafete. Nu se lipeste si nu lasa un strat uleios ci doar un miros proaspat de lamaie naturala.
Mod de utilizare
Aplicati o cantitate mica direct pe suprafete sau pe o carpa uscata sau putin umeda. Lemon Glo curata si protejeaza mobilierul, lemnul in general, suprafete vopsite, materialul plastic si suprafetele metalice. Distribuiti in mod uniform produsul pe intreaga suprafata, lasati-l sa actioneze pentru cateva minute in timp ce se usuca si indepartati-l succesiv cu o carpa moale si uscata. Agitati flaconul inainte de utilizare. In cazul lemnului poros sau in prezenta suprafetelor deteriorate, de exemplu in cazul mobilei mai vechi, Lemon Glo ar trebui aplicat inainte pe o parte care nu este vizibila.

Informații Tehnice

Producator GNLD
Modalitate de ambalare 500 ml
Substanta activa Dezinfectanti N/A
Spectru de actiune N/A
Dezinfectia N/A
Valabilitate (ani) N/A
Formulare/Stare lichid

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?