Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71787 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Kwizda Muscid 5 GB

Kwizda Muscid 5 GB

44,66 Lei Prețul include TVA

Kwizda Muscid 5 GB

  • Kwizda Muscid 5 GB

Kwizda Muscid 5 GB

Kwizda Muscid 5 GB

Stoc epuizat

Momeala granulata gata de utilizat, fara miros si foarte usor de folosit. Actioneaza atat prin contact cat si prin engestie, direct asupra sistemului nervos.
Actioneaza atat prin contact cat si prin ingestie, direct asupra sistemului nervos. Insectele nu se mai hranesc si mor intr-un timp foarte scurt
44,66 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Kwizda Muscid 5 GB este o momeala granulata gata de utilizat, fara miros si foarte usor de folosit. Eficacitatea Muscid 5 GB este data in principal de prezenta in compozitia sa a doi atractanti alimentari si a unui feromon sexual. Datorita proprietatilor sale tokicologice si eco-toxicologice favorabile, Muscid 5 GB este un produs sigur de folosit avand un impact limitat asupra mediului inconjurator.

Actioneaza atat prin contact cat si prin ingestie, direct asupra sistemului nervos. Insectele nu se mai hranesc si mor intr-un timp foarte scurt.

Mod de aplicare: produsul granulat se aplica in doza de 25g pentru o suprafata de 10m patrati, prin amplasarea in farfurie de plastic, bucati de carton sau plastic, in special in zonele des frecventate de muste: pe tocurile ferestrelor, ale usilor, in zonele umede, platforme de depozitare a gunoiului si in special in zone in care nu sunt curenti de aer.

Aplicarea prin prafuire se face in doza de 25g. Frecventa de aplicare este cuprinsa intre 1-6 saptamani, in functie si de nivelul de infestare al zonelor respective.

Domenii de aplicare: incinte pentru cresterea animalelor de orice tip: grajduri pentru bovine, porcine, pasari, ovine, iepuri, cabaline. De asemenea se poate aplica in incinte cu profil alimentar (abatoare, unitati de alimentatie publica, restaurante, cantine). Aplicarea in grajduri se face astfel incat furajele si animalele sa nu intre in contact direct cu solutia de lucru.

Continut substanta activa: acetamiprid 0,5%

Mod de ambalare: cutie de 400g sau 2kg

Informații Tehnice

Utilizatori amatori, profesionisti
Valabilitate (ani) Nu
Formulare/Stare granule
Tipuri Aplicare pensulare, pulverizeaza rezidual
Substanta Activa Insecticide acetamiprid
Concentratie Substanta Activa 5 g/litru
Modul de actiune ingestie
Miros sesizabil
Dozaj N/A
Combate activitatea muste

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?