Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71787 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Dobol Fumigator, 100 g

Dobol Fumigator, 100 g

202,30 Lei Prețul include TVA

Dobol Fumigator, 100 g

  • Dobol Fumigator, 100 g
  • Dobol Fumigator, 100 g

Dobol Fumigator, 100 g

Dobol Fumigator, 100 g

Stoc epuizat

Dobol Fumigator reprezinta o metoda moderna si foarte eficace de combatere rapida a daunatorilor din toate spatiile inchise.

202,30 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Dobol Fumigator este un produs nou pentru controlul insectelor, usor de utilizat si cu o tehnologie inovatoare. Aceasta tehnologie permite eradicarea in totalitate a insectelor prin difuzie cu fum uscat, care este raspandit rapid in intreaga incinta supusa tratamentului.

Particulele foarte fine de fum pot penetra orice fisura si spatiu ingust, astfel eliminarea insectelor se va produce oriunde s-ar ascunde.

Dobol Fumigator are difuzie intarziata a compusului activ, fumul fiind eliberat la numai cateva minute dupa ce dispozitivul este activat cu apa. Acest lucru face ca produsul sa fie foarte usor de utilizat, permitand operatorului sa nu intre in contact cu fumul. Nu exista riscuri de incendiu sau explozie. Eficacitatea sa este rapida si completa. Fumul eliberat nu lasa pete sau reziduuri pe suprafete.

Daunatori: insecte zburatoare (muste, viespi, tantari, molii) o doza de 20 g acopera o suprafata de 100 mp; insecte taratoare (gandaci negri, purici, furnici, plosnite, paianjeni) o doza de 20 g acopera o suprafata de 50 mp.

Continut substanta activa: 7,2% cifenotrin

Instructiuni de utilizare:

1. In timpul tratamentul trebuie sa inchideti ferestrele si usile catre spatiile exterioare. Deschideti sertarele si usile de la mobilierul din interiorul spatiului. Indepartati sau protejati vasele si alimentele. Evacuati persoanele, plantele si animalele din zona care trebuie tratata.

instructiuni utilizare dobol fumigator 1

2. Asezati fumigatorul in mijlocul zonei care urmeaza a fi tratata. Deschideti paharul din plastic. Dezlipiti folia din aluminiu care contine capsula.

instructiuni utilizare dobol fumigator 2

3. Se toarna apa pana la nivelul indicat pe recipientul din plastic (1 cm aproximativ).

instructiuni utilizare dobol fumigator 3

4. Asezati capsula in contact cu apa in recipentul de plastic, cu fata rosie in sus.

instructiuni utilizare dobol fumigator 4

Atentionare: in caz de utilizare simultana a mai multor fumigatoare puneti inainte apa in toate recipientele si apoi asezati capsulele.

5. Lasati produsul in incapere si inchideti usa. Fumul este eliberat dupa cateva minute. Se lasa in incaperea care trebuie tratatata timp de minimum 2 ore, iar pentru rezultate mai bune trebuie lasat 4 ore. Dupa efectuarea tratamentului aerisiti foarte bine. De asemenea, in timpul tratamentului nu trebuie sa fie nimeni in incaperile tratate.

instructiuni utilizare dobol fumigator 5

6. Nu este permisa dispersarea recipientului in atmosfera dupa utilizare. Ambalajele folosite vor fi predate la un centru de colectare a deseurilor.

instructiuni utilizare dobol fumigator 6

Domenii de aplicare: depozite si hale, unitati comerciale, gospodarii, biblioteci, magazii si poduri, laptarii, grajduri goale, sere goale, vagoane goale, containere pentru marfuri, cale de vase, avioane de marfa, depozite goale de cereale si de alte plante si multe altele.

Informații Tehnice

Producator Kwizda
Modalitate de ambalare 100 g
Utilizatori profesionisti
Valabilitate (ani) Nu
Formulare/Stare aerosoli
Tipuri Aplicare Nu
Substanta Activa Insecticide cifenotrin
Concentratie Substanta Activa 72 g/kg
Modul de actiune contact
Miros usor iritant
Dozaj N/A
Combate activitatea acarieni, gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare, molii de alimente, molii de textile, muste, paduchi, paianjeni, plosnite de pat, purici, tantari, viespi

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?