Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71990 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Kelvin 5 Litri + Cambio 10 Litri + Adjuvant Dash 3 Litri, pachet pentru 5 HA

Kelvin 5 Litri + Cambio 10 Litri + Adjuvant Dash 3 Litri, pachet pentru 5 HA

1.340,70 Lei Prețul include TVA

Kelvin 5 Litri + Cambio 10 Litri + Adjuvant Dash 3 Litri, pachet pentru 5 HA

Kelvin 5 Litri + Cambio 10 Litri + Adjuvant Dash 3 Litri, pachet pentru 5 HA

Transport Gratuit

Disponibil În Stoc

Pachet cu 3 substante active si 3 moduri de actiune (de contact si sistemic), imbunatatite cu ajutorul adjuvantului DASH HC, totul pentru combaterea integrala a buruienilor in postemergenta printr-o singura aplicare.

1.340,70 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

1. Erbicid Kelvin Top

Substanta activa: 40 gr/litru nicosulfuron

Modalitate de ambalare:  5 Litri

Caracteristici: Kelvin Top este un erbicid pe baza de nicosulfuron, din familia sulfonilureicelor. Nicosulfuronul controleaza buruienile prin actiunea foliara, dar si cu o activitate minima reziduala ce se poate observa pe solurile cu continut scazut de materie organica, soluri nisipoase in conditii de umiditate foarte bune. Kelvin Top este un erbicid sistemic, care este distribuit rapid in plante. Blocheaza biosinteza enzimei acetolactatsintaza (ALS), care este necesara in sinteza aminoacizilor esentiali. Cresterea buruienilor inceteaza intr-un interval scurt de la aplicare de numai 6 ore. Activitatea incepe in tinerele varfuri de crestere, care isi schimba culoarea in galben, devin clorotice in cateva zile. Buruienile tratate se brunifica devin necrotice, si moartea lor survine dupa una sau trei saptamani de la aplicare, in functie de specie si conditiile de mediu. Porumbul este tolerant la nicosulfuron pentru ca este rapid metabolizat la o forma care nu este activa pe propria ALS . Cele mai bune rezultate se obtin cand Kelvin Top este aplicat la buruienile cu crestere activa, si o umiditate adecvata este necesara pentru a asigura un nivel optim de activitate.

Mod de actiune: Se aplica postemergent cand plantele de porumb au 4-6 frunze,buruienile graminee anuale sunt in faza de 1-3 frunze pana la infratit,gramineele perene au 10-15 cm,costreiul 15-20 cm,iar buruienile dicotiledonate sa fie mici(2 frunze).

Plante tratate: Porumb

Buruieni combatute:

- buruienile graminee anuale : Setaria spp.,Echinochloa cruss-gali,Digitaria,Panicum spp.,samulastra de cereale si altele.

- buruienile graminee perene combate : Sorghum halepense din rizomi,Agropyron repens.

- buruienile dicotiledonate (partial): Amaranthus spp.,Ambrosia artemisifolia,Brassica napus,Capsella bursa pastoris,Fumaria officinalis,Galeopsis tetrahit,Galium aparine,Lamium spp.,Matricaria spp.,Polygonum persicaria,Portulaca oleracea,Raphanus raphanistrum,Sinapis arvensis,Sonchus oleracea,Stellaria media,Thalpsi arvense,Viola arvensis,Xanthium spp.

Producator: Basf

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Porumb Costrei din rizomi postemergent 1-1.4 l/ha (porumb 4-6 fr. costrei 15-20 cm)

 2. Erbicid Cambio

Substanta activa: Bentazon si Dicamba

Modalitate de ambalare: 10 Litri

Caracteristici: Cambio este un erbicid pe baza de dicamba si bentazon si manifesta actiunea ambelor tipuri de substante active. Produsul este absorbit de buruieni in 4-5 ore dupa aplicare. Bentazonul are actiune de contact, este absorbit prin organele verzi ale plantei, mai ales prin frunze, actionand asupra procesului de fitosinteza. Efectul se manifesta mai intai prin ingalbenirea petalelor urmate de necrozarea acestora, efect vizibil dupa cateva zile de la aplicare.
Dicamba are actiune sistemica , cu efect rapid, se absoarbe prin frunze, tulpini, fiind posibila si absortia prin sistemul radicular. Translocarea este ata acto cat si basipetala, acumulandu-se la nivelul punctelor de crestere. Efectul se manifesta prin rasucirea si incretirea tulpinilor si frunzelor, umflarea nodurilor tulpinilor, curbarea frunzelor. Simptomele sunt urmate de clorozarea meristemelor de crestere, inhibarea cresterii, necrozare. 

Mod de utilizare: Prin modificarea spectrului imburuienarii, creste din ce in ce mai mult importanta combaterii buruienilor problema, cum sunt Datura ( Ciumafaia ), Ambrosia ( Ambrozia ), Xanthium ( Cornuti ), Amaranthus sp .( Stir ), Chenopodium ( Spanac salbatic ), Solanum , ( Zarna ), Polygonum ( Hrisca ). Avem putine erbicide la dispozitie impotriva unor buruieni cum ar fi Solanum nigrum ( Zarna ) si Hibiscus trionum ( Zamosita ).
Cambio este un erbicid cu aplicare postemergenta, la porumb in fenofaza de 3-5 frunze. Buruienile dicotiledonate anuale trebuie sa fie in faza de 2-4 frunze, maxim 6 frunze, iar perenele maxim 10 cm inaltime.
In conditii optime (vreme insorita, calda, cu suficienta umiditate) buruienile sunt distruse total in cca 2 saptamani de la aplicarea erbicidului. In cazul in care in timpul tratamentului si in intervalul de timp de dupa aplicare sunt conditii de seceta pronuntata si temperaturi ridicate, este posibil diminuarea efectului. In aceste conditii aplicarea in amestec cu un aditiv (amestec ce va fi testat in prealabil) conduce la stabilizarea efectului.

BENTAZON

- Efect de contact, absorbit rapid prin organele verzi ale plantei, blocheaza fotosinteza.
- Selectivitate foarte buna pentru porumb.
- Efect deosebit de bun impotiva Chenopodium sp. (Spanac salbatic), Datura stramonium (Ciumafaia), Abutilon teophrasti (Teisor), greu de combatut.

DICAMBA:

- Efect sistemic lent, migreaza in toate partile plantei.
- Efect hormonal asupra diviziunii celulare.
- Substanta activa este translocata atat acro cat si basipetal, acumulandu-se la nivelul punctelor de crestere.
- Efect deosebit de bun impotriva buruienilor dicotiledonate anuale si perene.

Producator: Basf

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Porumb Dicotiledonate anuale si perene (buruieni 2-4 frunze), porumb maxim 6 frunze  Postemergent 2-2.5 l/ha 

3.  Adjuvant Dash HC

Mod de actiune: DASH HC este un adjuvant special adaptat pentru a ameliora repartitia si aderenta produsului la cuticula si stratul de ceara al frunzelor de buruieni prin reducerea tensiunii superficiale a picaturilor. Acesta faciliteaza penetrarea tesuturilor vegetale si imbunatateste absorbtia avand capacitatea de a mari eficacitatea, rapiditatea şi regularitatea erbicidelor cu care se poate asocia. De asemenea, permite modularea dozelor de utilizare.

Mod de utilizare: DASH HC se prepara in solutie impreuna cu erbicidele BASF destinate în special culturilor de cereale paioase, porumb, floarea-soarelui, lucerna, soia. Se recomandă utilizarea unei doze de 0.5 l/ha in amestec cu erbicidele pentru cereale paioase şi lucerna, si 1 l/ha pentru amestecul cu erbicidele pentru celelalte culturi.

Compatibilitate: DASH HC poate fi amestecat in rezervor cu fungicide sau ingrasaminte lichide insa este necesar sa se efectueze un test preliminar. Pentru o intrebuintare corecta, consultati tabelele de compatibilitati.

Producator: Basf, Germania.

Informații Tehnice

Producator Basf
Modalitate de ambalare 1 unitate
Utilizatori amatori, profesionisti
Formulare/Stare EC - concentrat emulsionabil
Valabilitate (ani) Nu
Substanta Activa Erbicide Nu
Concentratie Substanta Activa 320 g/litru, 90 g/litru, 40 g/litru
Impotriva ardeiul broastei, cornuti, costrei, fumarita, iarba barboasa, lungurica, meisor, mohor, musetel, pir tarator, pungulita, ridiche salbatica, rocoina, stir salbatic, traista ciobanului, trei frati patati, turita
Cultura porumb
Dozaj Nu
Momentul aplicarii postemergente
Buruieni combatute dicotiledonate perene
Tipuri Aplicare pulverizeaza rezidual

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?