Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71787 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Kalif, repelent reptile, 600 g

Kalif, repelent reptile, 600 g

49,98 Lei

53,65 Lei

Prețul include TVA

Kalif, repelent reptile, 600 g

  • Kalif, repelent reptile, 600 g

Kalif, repelent reptile, 600 g

Kalif, repelent reptile, 600 g

Disponibil În Stoc

Repelentul de serpi Kalif inlocuieste caile de atac traditionale de combatere a reptilelor fiind solutia ideala atunci cand nu doriti sa utilizati substante otravitoare sau toxice.

49,98 Lei

53,65 Lei

Prețul include TVA

Descriere Produs

Repelentul de reptile Kalif inlocuieste caile de atac traditionale de combatere a reptilelor. Este solutia ideala atunci cand nu doriti sa utilizati substante otravitoare sau capcane adezive si mecanice. Functia repelentului este strict de a tine departe reptilele, fara a fi daunatoare pentru ei insisi, mediu sau alte animale.

Repelentul contine o combinatie de substante odorizante ce determina sarpele sa nu mai tranziteze sau sa stationeze in zona respectiva.

Caracteristici repelentului de reptile si modul de actiune:

glande serpi

Produs granulat cu esente aromatice active pentru a alunga reptilele din locurile tratate fara a fi daunatoare lor si altor animale.
Organul Jacobson, extrasenzorial situat in partea superioara a gurii reptilei si este folosit in principal pentru a evalua mediul ambient circumstant. Acesta este folosit atunci cand reptila isi foloseste limba. Repelentul va paraliza temporar functiile organului Jacobson, facand reptila sa se retraga cu rapiditate.

Repelentul de reptile Kalif este un produs in forma granulara care este aplicat cu usurinta, pur si simplu prin dispersie in jurul locuintelor, cabinelor, rulotelor, corturilor, piscinelor, etc. pentru a tine reptilele departe de aceste zone. Poate fi aplicat si in jurul gradinilor dar nu in incinta acestora. Nu trebuie sa se utilizeze pe terenurile cultivate cu culturi destinate alimentatiei pentru om sau animale.

Informatii despre aplicare repelentului de reptile

Pentru a proteja o zona in interiorul careia este posibil sa existe reptile, este nevoie sa:

  • se aplice o cantitate mica de repelent de reptile pe toata suprafata. Dupa 48 de ore, timpul necesar pentru a permite reptilelor sa se indeparteze de zona care trebuie protejata. Folosind aceasta metoda, un recipient de repelent de 600 g protejeaza aproximativ 60 - 70 metri patrati de suprafata. Asta inseamna 8 - 10 g pe metru patrat. 
  • se aplica din nou repelentul de-a lungul perimetrului pe o banda lata de circa 15 - 20 cm. Aceasta aplicare trebuie sa se faca dupa 48 ore. La crearea barierei de acces produsul este suficient pentru o banda cu lungimea de peste 300 - 400 metri liniari. Daca inca mai exista reptile in zona respectiva si tratamentul nu mai este preventiv atunci trebuie lasata o suprafata de 2 metri lungime pe unde reptilele sa paraseasca suprafata tratata. Dupa o saptamana se inchide cu repelent si zona respectiva blocand in totalitate accesul. Daca tratamentul se face in jurul unui lac atunci banda protectoare trebuie amplasata la 1 - 2 metri de lac, de jur imprejurul acestuia. Daca lacul este foarte mare se face "bariera de protectie" in directia unde se afla habitatul pe o lungime cat mai mare.

Avantajele utilizarii repelentului de reptile:

Utilizarea acestor produse este recomandata la exterior si ofera protectie pentru o suprafata mai mare decat in cazul capcanelor adezive. Realizarea tratamentului se face marginal, de jur imprejurul zonei ce se doreste a fi protejata.

Substanta poate fi aplicat pe langa apa dar nu in apa. Pentru a evita ca reptilele sa ajunga si sa colonizeze lacuri, fantani, piscine, etc. se aplica pe o portiune de circa 15 - 20 cm in jurul ochiurilor de apa, pe limita maxima de prea plin.

Este indicata utilizarea repelentului, avand un regulator de emitere a vaporilor care ii permite sa ramana activ timp de 2 luni in conditii atmosferice normale. O ploaie abundenta nu afecteaza produsul. Totusi, dupa o ploaie prelungita si puternica, este nevoie sa se repete tratamentul. Cand mirosul caracteristic al produsului se diminueaza, eficacitatea acestuia este redusa.

Se poate aplica in zonele infestate de reptile, sau unde doriti sa preveniti prezenta lor: gradini, campuri, razoare, rondouri de plante, stive de lemn etc. in doza de 10 g pe 1 mp. In caz de infestare masina, pentru un tratament eficient se recomanda dublarea dozei.

Repetati tratamentul la fiecare 8 - 10 zile, sau dupa o eventuala ploaie sau irigare de teren pe ariile de protectie. Cand mirosul produsului se pierde, scade si din eficacitatea acestuia.

Avertizari pentru utilizarea repelentului de reptile:

Nu folositi produsul in alte scopuri decat cele indicate. Conservati produsul bine inchis in recipientul original, in loc racoros si uscat. Nu pastrati produsul impreuna cu alimentele. Cititi atent instructiunile inainte de folosire. Contine materiale inerte si argiloase, esente aromatice active.

Produsul este destinat exclusiv pentru uz profesional. Folositi manusi adecvate cand utilizati produsul.

Continutul repelentului de reptile:

100% Uleiuri aromatice cu efect repelent.

Informații Tehnice

Producator Kollant
Modalitate de ambalare 1 unitate
Utilizatori N/A
Formulare/Stare pulbere
Valabilitate (ani) N/A
Combate activitatea serpi
Efect Olfactiv
Zone utilizare N/A

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?