Află cine ne recomandă

4,73881 voturi

E DESCHIS Și LIVRĂM RAPID

Știm că este o perioadă în care apar schimbări de la o zi la alta.

De aceea dorim să te asigurăm că am luat toate măsurile necesare pentru a putea să

continuĂM preluarea, procesarea și livrarea comenzilor Pentru singuranța tuturor, te rugăm să iei în considerare plata online cu cardul și

să eviți, pe cât posibil, plata cash.
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Solfac EW 50, 5 x 5 ml

Solfac EW 50, 5 x 5 ml

Solfac EW 50, 5 x 5 ml

 • Solfac EW 50, 5 x 5 ml
 • Solfac EW 50, 5 x 5 ml
 • Solfac EW 50, 5 x 5 ml
 • Solfac EW 50, 5 x 5 ml

Solfac EW 50, 5 x 5 ml

Stoc epuizat

Comercializarea si utilizarea insecticidului este interzisa incepand cu data de 28.02.2019

SOLFAC EW 50 este o emulsie uleioasa in apa, ce contine 50g/L ciflutrin, care manifesta o eficacitate deosebita impotriva tuturor artropodelor, indiferent daca sunt insecte, centipede, milipede sau arahnide.

Descriere Produs

Substanta activa: Cifluthrin 50 g/litru

Solfac EW 50 este un insecticid piretroid concentrat, cu spectru larg de actiune, foarte eficace impotriva insectelor zburatoare (muste, tantari, viespi) si taratoare (capuse, purici, plosnite, gandaci).

Este conditionat sub forma de macro-emulsie in dispersie apoasa, fapt ce-i confera eficacitate sporita, usurinta in formarea amestecului de lucru si rezidualitate ridicata in conditii de siguranta pentru aplicator.

Este biodegradabil, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare si nu este inflamabil.

Solfac EW 50 manifesta o eficacitate deosebita impotriva tuturor artropodelor, indiferent daca sunt insecte, centripede, milipede sau arahnide, fiind indicat pentru combaterea lor in orice mediu, industrial, casnic sau public.

Nu are efecte negative, daca este aplicat conform indicatiilor de pe eticheta, asupra plantelor, albinelor sau a altor vietuitoare non-vizate.

Mod de utilizare:

Aplicarea Solfac EW 50 se face rezidual cu echipamente specifice activitatii de dezinsectie, fiind posibila aplicarea acestuia si la interior si la exterior: in interior se va insista cu precadere pe locurile unde daunatorii se ascund sau se odihnesc (crapaturi, grinzi, tocurile usilor si ferestrelor), iar la exterior se va pulveriza la baza incintelor ce se doresc a fi protejate, pe peretii exteriori, dar si pe vegetatia existenta pe o raza de 20-50m.

Insecticidul se utilizeaza prin pulverizare sau termonebulizare, in exterior si in interiorul incintelor locuite sau industriale (locuinte, scoli, spitale, unitati militare, cinematografe si locuri publice in general), industria alimentara, ferme de animale si pasari, depoite, instalatii industriale, nave, avioane si mijloace de transport in general, depozite de deseuri, etc.

Doza de aplicare: 

 • Insecte taratoare (gandaci de bucatarie, plosnite, purici, etc): se dilueaza 5 ml Solfac EW 50 in 500 ml apa si se aplica pe suport (pereti, podele, vegetatie, sol, gazon, etc) cu ajutorul unei pompe cu presiune scazuta, pe o suprafata de 10-12 m². In caz de infestare masiva se recomanda dublarea dozei.

 • Insecte zburatoare (tantari, muste, molii, etc): 3-12 ml Solfac EW 50 se dilueaza in 500 ml apa, pentru o suprafata de 10 m². Pentru o actiune eficienta impotriva tantarilor, se va insista - in cazul plantelor cu frunze si a copacilor - pe suprafata neexpusa soarelui (aplicare "sub frunza").

 • Capuse: 5 ml Solfac EW 50 se dilueaza in 500 ml apa pentru o suprafata de 5-6 m². Pentru o actiune eficienta impotriva capuselor este obligatoriu ca iarba sa fie tunsa la 2-3 cm, in caz contrariu eficacitatea produsului este mult diminuata. Dupa aplicare este recomandat, pe cat posibil, limitarea accesului animalelor de casa si a copiilor pe suprafata tratata pentru cca. 48 ore.

Solfac EW 50 asigura o eficacitate de peste 90% pentru o perioada de pana la 30 de zile, in functie de factorii de mediu (temperatura, umiditate atmosferica) sau pana la prima ploaie.

Este indicat ca tratamentul sa fie repetat o data pe luna, sau dupa fiecare ploaie, pentru o eficacitate cat mai buna.

Solfac EW 50 actioneaza prin contact si ingestie, asigurand un efect de soc si un timp de actiune indelungat, pana la 8-10 saptamani.

Actioneaza instantaneu, in momentul aplicarii, producand o mortalitate de 95-100% pe o perioada de peste 91 zile.

Daunatori vizati:

 • Capuse, plosnite, purici, furnici, omizi;
 • Daunatori specifici fermelor de animale si pasari;
 • Gandaci.

Daunatori vizati

Doza
Solfac EW 50

Apa

Aria de actiune

Insecte taratoare
(gandaci de bucatarie, plosnite, purici, etc)

5 ml

500 ml

10-12 m²

Insecte zburatoare
(tantari, muste, molii, etc)

3-12 ml

500 ml

10 m²

Capuse

5 ml

500 ml

 5-6 m²

Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricatiei.

Informații Tehnice

Producator Bayer
Modalitate de ambalare 1 unitate
Utilizatori Personal instruit, Populatie, Profesionisti
Valabilitate (ani) 3
Formulare/Stare EW - emulsie in apa
Tipuri Aplicare pulverizeaza rezidual, ULV - ceata rece
Substanta Activa Insecticide cifluthrin
Concentratie Substanta Activa 50 g/litru
Modul de actiune contact, ingestie
Miros usor iritant
Dozaj 80-200 ml/4-10 l apa
Combate activitatea capuse, carabusi, furnici, gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare, gargarite, miriapode, molii de alimente, molii de textile, muste, paianjeni, pestisorul de argint, plosnite de pat, purici, tantari, urechelnite, viespi

S-ar putea să-ți fie de folos

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?

 • Adresa Email