Află cine ne recomandă

4,74409 voturi

E DESCHIS Și LIVRĂM RAPID

Știm că este o perioadă în care apar schimbări de la o zi la alta.

De aceea dorim să te asigurăm că am luat toate măsurile necesare pentru a putea să

continuĂM preluarea, procesarea și livrarea comenzilor Pentru singuranța tuturor, te rugăm să iei în considerare plata online cu cardul și

să eviți, pe cât posibil, plata cash.
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Proteus OD 110, 500 ml

Proteus OD 110, 500 ml

94,00 Lei

102,46 Lei

Proteus OD 110, 500 ml

  • Proteus OD 110, 500 ml
  • Proteus OD 110, 500 ml

Proteus OD 110, 500 ml

Disponibil În Stoc

Transport Gratuit

Trimitem coletul Azi spre

Alege orașul de destinație

Dacă finalizezi comanda Azi, până la ora 14:00

Prețul transportului este influențat de numărul de bucăți

Prețurile includ TVA

Poate fi folosit de

Profesionisti

Nu poate fi folosit de

Amatori

94,00 Lei

102,46 Lei

Unde te găsim?

Alege orașul în care dorești să primești pachetul pentru a primi estimări de durată și cost livrare

Descriere Produs

Comisia Nationala de Omologare a Produselor de Protectia Plantelor a stabilit in urma ne-reinnoirii a substantei active Tiacloprid la nivelul Uniunii Europene, acordarea perioadei de gratie pana la data de 03.02.2021. Pentru comercializarea si distribuirea stocurilor existente de produs (pana la data de 03.11.2020), la care se adauga 3 luni pentru depozitare, utilizare si eliminare stocuri de produs la utilizatori (pana la data de 03.02.2021)

Proteus este un produs cu activitate multipla, sistemica si de contact. Proteus combina actiunea sistemica de lunga durata a tiaclopridului cu actiunea de soc a deltametrinului. Modul complex de actiune confera un spectru larg de activitate si permite combaterea inclusiv a formelor rezistente la insecticide din alte grupe chimice.

Substanta activa: 100 gr/litru tiacloprid + 10 gr/litru deltametrin

Caracteristici: Proteus este un produs cu activitate multipla, sistemica si de contact. La circa o ora dupa tratament, tiacloprid patrunde in plante si este distribuit spre varfurile de crestere, iar deltametrin ramane pe suprafata organelor tratate. Ambele componente actioneaza prin contact si ingestie asupra daunatorilor care inteapa sau rod partile vegetative ale plantelor. Proteus combina actiunea sistemica de lunga durata a tiaclopridului cu actiunea de soc a deltametrinului. Modul complex de actiune confera un spectru larg de activitate si permite combaterea inclusiv a formelor rezistente la insecticide din alte grupe chimice. Formularea de ultima generatie, dispersie in ulei, conduce la o aderenta si o patrundere in planta superioare celorlalte formulari.

Mod de actiune si utilizare:

Grau: asigura combaterea eficienta a plosnitei cerealelor. Tratamentul (0,4 l/ha) se efectueaza la avertizare, in functie de ciclul biologic al insectei. Cantitatea de solutie: 200-400 l/ha.

Cartof de samanta si consum: se efectueaza 1-2 tratamente cand larvele sunt de varsta 1-2 si daunatorul este mai sensibil la tratament. Doza: 0,4 l/ha. Cantitatea de solutie: 200-400 l/ha.

Mar: tratamentele se efectueaza la avertizare, in concentratie de 0,05% (0,75 l/ha) pentru combaterea viermelui merelor, cate un tratament pe generatie. Cantitatea de solutie este de 1000-1500 l/ha in functie de tipul plantatiei si dimensiunea pomilor. Perioada de protectie este de 14 zile. Spectrul larg de actiune elimina necesitatea adaugarii altor insecticide pentru complexare.

Sfecla de zahar: se utilizeaza pentru combaterea in vegetatie a daunatorilor (gargarita sfeclei, ratisoarea porumbului, puricele sfeclei). Tratamentul (0,4 l/ha) este complementar tratamentului semintei. Cantitatea de solutie: 200-400 l/ha.

Rapita: se efectueaza 1-2 tratamente la avertizare. Doza: 0,45 l/ha - gandacul lucios; 0,35 l/ha - viespea rapitei. Cantitatea de solutie: 200-400 l/ha.

Plante tratate: Grau, Cartof, Mar, Sfecla de zahar, Rapita

Insecte combatute: Plosnita cerealelor, Gandacul de Colorado, Viermele merelor, Gargarita sfeclei, Ratisoara porumbului, Puricele sfeclei, Viespea rapitei

Cultura Daunatori Doza / ha Timp de pauza
Grau Plosnita cerealelor 0,4 l/ha 30 zile
Cartof Gandacul din Colorado, Afide 0,4 l/ha 14 zile
Mar Viermele merelor 0,75 l/ha 14 zile
Sfecla de zahar Gargarita sfeclei, Gargarita frunzelor, Puricele sfeclei 0,4 l/ha 30 zile
Rapita Gandacul lucios 0,6 l/ha 45 zile
Viespea rapitei 0,35 l/ha 45 zile

 

Informații Tehnice

Producator Bayer
Modalitate de ambalare 500 ml
Utilizatori Personal instruit, Populatie, Profesionisti
Valabilitate (ani) 4
Formulare/Stare OD - dispersie in ulei
Substanta Activa Insecticide deltametrin, tiacloprid
Concentratie Substanta Activa 10 g/litru, 100 g/litru
Efect asupra albinelor cu
Cultura cartof, grau, mar, rapita, sfecla de zahar
Culturi bio nepotrivite
Modul de actiune contact, sistemic
Scapa de afide, gandacul de Colorado, gandacul lucios, gargarite, plosnita cerealelor, puricii plantelor, viermii fructelor, viespi
Dozaj 0.35-0.75 l/ha
Tipuri Aplicare pulverizeaza rezidual, ULV - ceata rece
Miros usor iritant

S-ar putea să-ți fie de folos

Note și păreri

5,00
1 Voturi
5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea
Vezi toate părerile

Ai o opinie despre acest produs?

Te încurajăm să-ți exprimi opiniile pentru a îmbunătăți experiența tuturor utilizatorilor.

Părerile utilizatorilor

1 Păreri
Cojocaru Constantin
26 octombrie 2017
Sunt proprietaru a15 buc.Meri(golden auriu,ionatane)si am parcurs tratamentele recomandate de firmaBayer si mar interesa acest insecticid,este superior.Ipedimentu meu e ca cantitatea ambalata si pusa la vinzare e pentru proprietari cu livezi mari.Asa ca mar varianta a doua(98 ron),dar nu am informatia despre,,termenu de valabilitate precum si din ce material este confectionat ambalaju,daca permite ecxtragerea continutului cu seringa,dupa care sa se poata etansa,a nu se degrada.!!!Daca sunteti amabili si-mi transmiteti informatiile cerute voi apela la Magazinul D-stra.!!!MULTUMESC
×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?

  • Adresa Email