Află cine ne recomandă

4,85980 voturi
‹ Înapoi la Pagina Produsului

Ingrasaminte varza, arbusti decorativi, plante de apartament, orhidee, cu substante organice

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Filtre
Adaugă
Sortare

7 Rezultate

Set Descending Direction
  • Livrare în 24 de ore

    AMN Natural Activ-Bio, 1.5 kg

    48,85 Lei
    Producator: Mack Bio-agrarUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: arbori ornamentali, arbusti decorativi, gazon +2Substanta activa crestere: azot, calciu, fosfor +3Culturi bio: potrivite
  • Livrare în 24 de ore

    Ingrasamant conifere si arbusti decorativi Manna, 1 kg

    (1)
    25,42 Lei
    Producator: HauertUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: arbusti decorativi, buxus, conifere +1Substanta activa crestere: azot, fosfor, magneziu +3Culturi bio: nepotrivite
  • Livrare în 24 de ore

    Ingrasamant conifere si arbusti decorativi Hauert, 2 kg

    (1)
    40,97 Lei
    Producator: HauertUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: arbusti decorativi, conifere, tuiaSubstanta activa crestere: azot, fosfor, magneziu +3Culturi bio: nepotrivite
  • Livrare în 24 de ore

    Regenerare Plante Ackerschachtelhalm RTU, 500 ml

    37,79 Lei
    Producator: SchachtUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: arbusti decorativi, legume, plante ornamentale +1Substanta activa crestere: substante organiceConcentratie Substanta Activa: extract din coada calului si ovazCulturi bio: nepotrivite
  • Livrare în 24 de ore

    Ingrasamant Manna Bio Gemusedunger, 1 kg

    36,42 Lei
    Producator: HauertUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: cartof, castraveti, ceapa +9Substanta activa crestere: azot, magneziu, substante organiceConcentratie Substanta Activa: 6% N total nitrogen; 3% K₂O water-soluble potash; 0.7% Mg water soluble magnesium; 65% organic matter of plant originCulturi bio: nepotrivite
  • Livrare în 24 de ore

    AMN BonaVita, 500 ml

    (3)
    59,41 Lei
    Producator: Mack Bio-agrarUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: arbori ornamentali, arbusti decorativi, arbusti fructiferi +10Substanta activa crestere: microorganisme benefice, substante organiceCulturi bio: potrivite
  • Livrare în 24 de ore

    Ingrasamant Manna Bio Spezial, 1 kg

    34,00 Lei
    Producator: HauertUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: arbori ornamentali, arbusti decorativi, ardei +5Substanta activa crestere: azot, potasiu, substante organice +1Concentratie Substanta Activa: 8% N total nitrogen; 2% P₂O₅ total phosphate; 10% K2O water-soluble potassium oxide; 2% Mg magnesium; 8% S sulfur; 35% OS Organic matter of vegetable origin; 25% of the nitrogen as long-term nitrogen (NO)Culturi bio: nepotrivite

7 Rezultate

Set Descending Direction

Ingrasamintele sunt substante de natura minerala sau organica utilizate pentru a asigura plantelor necesarul de nutrienti, in vederea cresterii si dezvoltarii acestora. De asemenea, acestea pot imbunatati nivelul de fertilitate a solului si pot amplifica activitatea microbiologica.

Dupa natura ingrasamantului, acestea pot fi: ingrasaminte chimice atunci cand sunt obtinute in urma prelucrarii (ingrasaminte cu macroelemente: azot, fosfor, potasiu, ingrasaminte cu macroelemente de ordin secundar: magneziu, sulf, calciu si ingrasaminte cu microelemente: cupru, bor, fier, mangan etc); ingrasaminte organice acestea pot fi de origine vegetala, animala sau mixta si ingrasaminte cu biopreparate care au in componenta lor diferite grupe de microorganisme care ajuta la mobilizarea compusilor greu solubili.