Află cine ne recomandă

4,74895 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Ingrasaminte praz, orhidee

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Filtre
Adaugă
Sortare

Matrice  Listă 

6 Rezultate

Set Descending Direction
  • Livrare în 24 de ore

    Ingrasamant orhidee Hauert, 250 ml

    15,50 Lei
    Producator: HauertUtilizatori: PopulatieCultura: orhideeSubstanta activa crestere: azot, bor, cupru, fier, fosfor, mangan, potasiu, zincCulturi bio: nepotrivite
  • Livrare în 24 de ore

    Ingrasamant bare pentru orhidee, set 30 baghete

    9,53 Lei
    Producator: Agro CSUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: orhideeSubstanta activa crestere: azot, fosfor, potasiuConcentratie Substanta Activa: 9%; 7%; 7,2%Culturi bio: nepotrivite
  • Livrare în 24 de ore

    Biplantol Orhidee, 500 ml

    (1)
    35,00 Lei
    Producator: Bioplant NaturverfahrenUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: orhideeCulturi bio: potrivite
  • Livrare în 24 de ore

    Ingrasamant Manna Bio Gemusedunger, 1 kg

    36,47 Lei
    Producator: HauertUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: cartof, castraveti, ceapa, fasole, fenicul, flori de balcon, mazare, praz, salata verde, spanac, telina, varzaSubstanta activa crestere: azot, magneziu, substante organiceConcentratie Substanta Activa: 6% N total nitrogen; 3% K₂O water-soluble potash; 0.7% Mg water soluble magnesium; 65% organic matter of plant originCulturi bio: nepotrivite
  • Livrare în 24 de ore

    Ingrasamant Manna Bio Spezial, 1 kg

    34,04 Lei
    Producator: HauertUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: cartof, ceapa, fasole, fenicul, mazare, morcov, praz, ridichi, salata verde, spanac, tomate, varzaSubstanta activa crestere: azot, potasiu, substante organice, sulfConcentratie Substanta Activa: 8% N total nitrogen; 2% P₂O₅ total phosphate; 10% K2O water-soluble potassium oxide; 2% Mg magnesium; 6% S sulfur; 35% OS Organic matter of vegetable origin; 25% of the nitrogen as long-term nitrogen (NO)Culturi bio: nepotrivite
  • Ingrasamant lichid pentru orhidee, 500 ml

    (2)

    Stoc epuizat

    Producator: Agro CSUtilizatori: Personal instruit, Populatie, ProfesionistiCultura: orhideeSubstanta activa crestere: azot, fosfor, potasiuConcentratie Substanta Activa: 6%; 5%; 6%Culturi bio: nepotrivite

Matrice  Listă 

6 Rezultate

Set Descending Direction

Ingrasamintele sunt substante de natura minerala sau organica utilizate pentru a asigura plantelor necesarul de nutrienti, in vederea cresterii si dezvoltarii acestora. De asemenea, acestea pot imbunatati nivelul de fertilitate a solului si pot amplifica activitatea microbiologica.

Dupa natura ingrasamantului, acestea pot fi: ingrasaminte chimice atunci cand sunt obtinute in urma prelucrarii (ingrasaminte cu macroelemente: azot, fosfor, potasiu, ingrasaminte cu macroelemente de ordin secundar: magneziu, sulf, calciu si ingrasaminte cu microelemente: cupru, bor, fier, mangan etc); ingrasaminte organice acestea pot fi de origine vegetala, animala sau mixta si ingrasaminte cu biopreparate care au in componenta lor diferite grupe de microorganisme care ajuta la mobilizarea compusilor greu solubili.